Iznenađenje, Cedevita pala u Šibeniku

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.11.2018.
23:00
Izvor: Sportske.net

Najbolji hrvatski sastav doživeo je neočekivani poraz u domaćem prvenstvu.

aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic
aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic

Povezane vesti

Aktuelni šampioni Hrvatske nedavno su doživeli brojne promene, počevši od one u struci, a potom i u igračkom kadru.

Sa Rimcem su krenuli bolji rezultati, vezali su šest pobeda, a tu seriju je prekinu GKK Šibenik, trijumfom u svojoj dvorani u okviru sedmog kola hrvatske Premijer lige. Bilo je 96:88.

Favorizovani gosti su dobili prvi kvartal sa pet razlike, ali je Šibenik u nastavku pokazao da se neće predati, na veliki odmor domaćin je otišao sa četiri poena viška.

Ipak, Cedevita vraća prednost u trećoj deonici, na poslednji odmor odlaze sa tri poena prednosti, a onda je usledila potpuna dominacija Šibenika, koji je postigao 30 poena u poslednjih 10 minuta, pa je domaćin na kraju sasvim zasluženo slavio.

Pobednički sastav predvodili su Toni Nakić sa 22 poena, Paić sa 20, Junaković sa 18 poena i 10 asistencija, Vuko sa 14 poena i 11 skokova, kao i Domagoj Šarić sa 10 poena.

U ekipi Cedevite očekivano nije bilo brojnih prvotimaca, u takvoj situaciji istakli su se Bošnjak i Tajler Vajdman sa po 17 poena, pratio ih je Perković sa 15 poena, dok je Darko Bajo dodao 14 poena i 13 skokova. Dvocifren sa 13 poena i Andrija Ćorić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke