Iz Zvezde nema ''neopreznih izjava'': ''Niko ne zna kada će sve ovo proći''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.04.2020.
15:01
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Stav kluba i dalje nepromenjen.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Od početka pandemije koronavirusa, uz Crvene zvezde su isticali da je sada sport potpuno u drugom planu i da je najvažnija borba za zdravlje ljudi.

Taj stav je ponovio i generalni direktor kluba Filip Sunturlić u razgovoru za TV Arena Sport.

''KK Crvena zvezda se pridržava mera koje su propisane za rad u kolektivima, od početka smo organizovali smene, dežurstva u objektima. Iskreno, veoma je komplikovano iz ugla organizacije voditi klub i baviti se poslom u ovom periodu kada toliko stvari odvraća pažnju.

Ipak, uspevamo da odolimo svim poteškoćama, igrači su dobili svoje planove treninga, kako fizičke spreme, tako i neke sitnije košarkaške vežbice, imaju košarkaške knjige koje treba da pročitaju. Treneri su aktivni, pripremaju obaveze za naredni period u zavisnosti od odluke za nastavak sezone.

Važno je da se napomene da u ovom trenutku niko ne zna šta nas očekuje i na koji način će sezona biti završena. Kako će da izgleda sport u narednom periodu, kakvi će biti očekivanja i zahtevi. Niko sada ne treba da razmišlja o sportu, već samo o zdravlju'',
istakao je Sunturlić.
-
Bonus 10

Na neke nove informacije iz Zvezde moraće da se sačeka neko bolje vreme.

''Niko ne zna kada će sve ovo proći tako da ne bi trebalo da dajemo neke neoprezne izjave i da licitiramo oko termina nastavka ili početka sledeće sezone. Crvena zvezda nastavlja sa svojim aktivnostima u ovom restriktivnom periodu, a kada dođe vreme pozabavićemo se stvarima koje će u tom trenutku biti važne'', izjavio je Sunturlić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke