Iz Trenta stiže ''najbolji kompliment'' Partizanu

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2020.
18:23
Izvor: Sportske.net

Italijani poštuju crno-bele.

BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović
BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Posle fenomenalnog starta i ubedljive pobede nad Virtusom u ''Štark Areni'' (99-81), košarkaši Partizana u sredu od 19 časova gostuju ekipi Trenta u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Domaćini su u prvom kolu poraženi od Darušafake u Turskoj, pa će sutra imati ogroman motiv da uhvate priključak u borbi za plasman u četvrtfinale.

Ipak, ulogu favorita prepuštaju Partizanu i crno-belima dele komplimente uoči ovog susreta. To je u razgovoru za klupski sajt istakao pomoćni trener Trenta Lele Molin.

''Sutra uveče igramo protiv velikog evropskog kluba, koji ima najveće ambicije u ovom takmičenju. Mi uvek želimo da se dokazujemo u novim dimenzijama i za nas će ovo biti odlična prilika da pokažemo koliko smo napredovali. Partizan ima odličan roster napravljen da dođe do samog kraja i osvoji Evrokup i trenera koji je stekao zavidnu reputaciju u evropskim okvirima.

Partizan ima pobednički identitet, vidi se Trinkijerijev potpis i to je najbolji kompliment koji mogu da im dam.

Što se nas tiče, uspostavili smo balans prethodnih nekoliko nedelja, postoje umirujući znaci kako igramo i izgledamo na terenu. Svesni smo da svaki igrač svojom predanošću može da doprinese klubu i imamo još mesta za napredak i popravljanje naše igre'',
istakao je Lele Molin.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke