Itudis: "Zvezda još konkurentnija ove sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.11.2017.
18:19
Izvor: Sportske.net

Strateg moskovskog CSKA Dimitris Itudis smatra da su beogradski crveno-beli "još konkurentniji" ove sezone i da njegov tim čeka još jedan težak meč u srpskoj prestonici.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA u sredu gostuju aktuelnom šampionu Srbije i regionalne ABA lige u okviru 7. kola elitnog evropskog takmičenja.

"Armejci" posle šest odigranih utakmica zauzimaju prvo mesto na tabeli sa samo jednim porazom, a Evroliga duel u "Beogradskoj areni" vidi kao derbi sedmog kola.

"Pred nama je još jedna teška utakmica. Zvezda je još konkurentnija ove godine, igraju jako dobro na strani i posebno dobro kod kuće", rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

Crveno-beli su u poslednje dve i po godine pet puta ukrštali koplja sa moskovskim CSKA, a prvu pobedu u duelima sa "Armejcima" ostvarili su prošle godine u "Areni".

"Radi se o ekipi koja ima ambiciju, želju i viziju. Moramo biti spremni za tešku utakmicu, fokusirani na stvari koje najbolje radimo", dodao je Itudis.

Centar ruskog sastava Kajl Hajns apostrofirao je atmosferu koja je karakteristična za utakmice u Beogradu.

"Ovo je dobra prilika za nas da pokažemo kako se snalazimo u ovakvom okruženju. Imamo iskustvo igranja tamo, znamo kako izgleda. Zvezda je tim koji ima energiju, odličnu ravnotežu i dosta iskusnih igrača. Ne samo da moramo da odgovorimo na njihovu energiju već i da ostanemo složni i odigramo našu igru", kazao je Kajl Hajns.

Utakmica sedmog kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i CSKA iz Moskve igra se u sredu od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke