Italijani gledali neki drugi meč? "Rezultat laže, Srbima pomoć sudija nije potrebna"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.09.2019.
16:02
Izvor: Sportske.net

Nije baš lako prihvatiti poraz, smatraju da je Jokić trebalo da bude isključen i da rezultat nije pravi odraz snaga na terenu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Italijani su realno ocenili poraz, kažu da je njihova reprezentacija odigrala dobro 32 minuta, ali da nije uspela da održi intenzitet u finišu.

"Srbija ima više igrača, veću rotaciju, sjajno smo se borili, ali na kraju nismo imali rešenje za Bogdanovića pre svih. Kada je rival otišao na +15 sve je bilo gotovo"
, piše "Planeta basket".

Oni zameraju sudijama koje nisu isključile Jokića, smatraju da je naša najveća zvezda zaslužio put u svlačionicu, iako priznaju da njihov tim nije birao sredstva da ga zaustavi.

Haket je preterao, Nikola poludeo, ali na kraju se sve završilo bez većih problema.

"Rezultat laže", tvrdi Korijere delo Sport, dodaju da su Italijani odigrali sjajne troi četvrtine, imali šansu da se spustem na -1 u trećoj četvrtini, da je Belineli pogodio, ali da je to bila poslednja šansa...

"Tutosport" piše u istom maniru.

"Gazeta" priznaje da je Srbija prejaka, da će biti lakše protiv Španaca već u petak. Ističu Raduljucu kao nepogrešivog, žale se na suđenje, kažu da Srbiji nije potrebna pomoć arbitara.

Iskreno, mi to nismo videli, u svakom slučaju, svako ima pravo na svoje utiske.

Italija je prošlost, Srbija je ostvarila željeno, osvojila prvo mesto u grupi, idemo dalje, naše su ambicije mnogo veće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.09.2019
18:44

Na 11 razlike umesto faul u napadu Raduljice nad Galinarijem dosuđena je nesportska lična Galinariju do koje ne bi došlo da je dosuđen faul za Galinarija. Mada u poslednja 2-3 minuta je Srbija smanjila gas...pitanje je da li rezultat laže jer je previsok ili prenizak.

avatar
Mads87
Wednesday, 04.09.2019
18:02

Eto dodjosmo i mi do toga da nam se ove "velike drzave" zale kako smo mi vele sila i kako nas arbitri guraju. I hvala Bogu da je tako jer gledajuci kroz sve sportove konacno i nama da se desi da budemo sa te druge strane i da nas sudije i organizacije ne gledaju kao neke nebitne male miseve koje treba izbaciti po svaku cenu. Svaka cast svim srpskim sportistima koji su tome najvise doprineli: Kosarkasima, vaterploistima ,odbojkasima, odbojkasicama ,kosarkasicama, ivani ,novaku i ostalima koje mozda ne pomenuh. Lep je osecaj kad se jedna drzava od 70 80 miliona stanovnika zali da je mala u odnosu na Srbiju.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 04.09.2019
17:45

da vas sudija nije gurao bilo bi jos jedno 15tak razlike

avatar
Mani2
Wednesday, 04.09.2019
17:30

arrivederci ragazzi

avatar
barbaroga
Wednesday, 04.09.2019
17:17

Sto se tice nasih igraca imam nekoliko obzervacija. Prvo, paradoks je da je Raduljica prakticno prelomio mec bacanjima iako je covek totalno van forme i bukvalno nije dao niti jedan poen iz igre u ovom mecu a mislim da nije vise od 5,6 ukljucujuci i prethodne. Drugo, Guduric je isto poprilicno pogubljen. Iskreno, ja ne vidim sta ce on da radi u NBA ligi. Daj boze da pogresim pa da uspe. Bjelica opet jedan od iskusnijih a ima neke totalno neshvatljive poteze, kao sto su sutevi sa 9-10 metara bez ikakve potrebe. Ali dobro .... da ne bude da mracim, ipak je 98% pozitivnih stvari sto se tice nase reprezentacije.

avatar
barbaroga
Wednesday, 04.09.2019
17:08

A da smo hteli mogli smo to i na 25 razlike da nabijemo, samo smo spustili gas pred kraj. Mislim, nije mozda rezultat realan, jer su imali prikljucak veci deo utakmice ali i taj prikljucak su hvatali nekim isilovanim sutevima za 3, iza dupeta, Galinarija i Belinelija. Mislim, Djordjevic toliko rotira ekipu da bukvalno ni jedan igrac ne provede vise od 2 minuta na terenu a da ga ne izvadi iz igre. Da je drzao Jokica i Bogdanovica u igri 35 minuta, odlepili bi se mi jos u drugoj cetvrtini. Ali kontam da ih Djordjevic cuva za eliminacionu fazu. Mislim da ce tada najbolji ipak da igraju malo vise.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 05.09.2019
23:20

Bogdanović je igrao 35 min.

avatar
Wednesday, 04.09.2019
17:05

Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Pregazili smo ih ko plitak potok!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 04.09.2019
16:48

Dali da navijamo posle ovakve izjave da nam maknu Spance i lepo ih uz " pomoz sudija " isprasimo sa vise razlike ili da ih Spanci odvale i Portoriko se ogrebe. Izgubis 20 razlike i krive sudije, ljigave izjave.

avatar
Rise up
Wednesday, 04.09.2019
16:39

Haha jel realno ovo 😀😀

avatar
Don Carlo
Wednesday, 04.09.2019
16:12

plači brezo bjela