Iskusni bek ponovo bez kluba, da li je konačno vreme za Partizan?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.06.2020.
16:14
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" su ga žarko želeli ove sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je dugo tragao za bekom ove sezone, najpre su doveli Redžija Redinga, pa se iskusni Amerikanac povredio, da bi potom u klub stigao Kolumbijac Brajan Angola.

On se ipak nije puno naigrao, jer je ubrzo usledio prekid sezone, ali prema određenim informacijama bivši bek Ostendea bi mogao da dobije novi ugovor od "crno-belih".

Sećamo se da je tokom sezone jedna od opcija Partizana bio i iskusni Endru Gaudlok, bivši igrač Fenerbahčea, Makabija i Olimpije Milano, ali i LA Lejkersa u NBA ligi.

"Mini Mamba", kako je popularan nadimak 31-godišnjeg beka, umesto u Beogradu, završio je u Veneciji, ali je sada ponovo slobodan igrač.

Gaudlok
Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Kako stoje stvari, Rejer je odlučio da se rastane sa iskusnim bekom. On je u klub stigao u oktobru, ali je za Seriju A bio registrovan tek krajem januara, tako da se nije puno naigrao u dresu tima iz Venecije.

Dakle, Gaudlok je bez kluba, da li je konačno vreme da ponese crno-beli dres?

Vreme će pokazati, nema sumnje da bi igrač njegovog iskustva predstavljao veliko pojačanje za ekipu Andree Trinkijerija.

Partizan će sutra zvanično saopštiti da li će naredne sezone igrati u Evrokupu ili FIBA Ligi šampiona, koja je sve popularnija, više OVDE.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke