Informacije se smenjuju kao na traci, pregovori završeni, Partizan već ima novo pojačanje?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.02.2019.
22:07
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Da li je to ono o čemu je i Miško Ražnatović večeras govorio?

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, večeras je u emisiji ''U obruču'' na TV Arena Sport menadžer Miško Ražnatović najavio da posle Crvene zvezde ''i Budućnost i Partizan takođe rade na osvežavanju igračkog kadra pred odlučujuće borbe'' i da ''ne treba da nas iznenadi ako se u narednih nekoliko dana pojave još neki novi igrači u ABA ligi''.

Ali, izgleda da nećemo čekati ni dan, i da je Partizan već završio posao oko svog najnovijeg pojačanja!

Naime, košarkaški portal ''Basketballsphere'' otkriva da će novi igrač Partizana postati Ognjen Jaramaz, nekadašnji igrač Mege, a ove sezone španskog Burgosa, gde je ostvario prosečni učinak od 6.4 poena za 14 minuta na parketu.

Prema tim informacijama, Jaramaz i Partizan su već priveli pregovore kraju, biće potpisan višegodišnji ugovor i ostaje još samo da se saradnja ozvaniči.

Ognjen Jaramaz ima 23 godine, igra na bekovskim pozicijama, a pre dve godine je draftovan u drugoj rundi kao 58. pik od strane Njujork Niksa.

Pre njega, član Partizana je bio i njegov brat Nemanja koji je crno-beli dres nosio od 2010. do 2012. godine.
--

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 12.02.2019
13:47

Nije problem da vidimo sta se desava u partizanu i koliko je u partizan miliona uneto, problem je sto celnici Zvezde cute. Okay, zapreceno nam je da cutimo jer cemo ostati bez Telekoma ali cemu vodi sve ovo onda. Ako cutimo onda pristajemo da bude drugi jer ovo sto se desava u kk partizan to nece prestati. Oni su doveli skupog trenera i za ugovor mu placaju 1.5 miliona eura. Doveli su ove sezone 20 igraca od toga otpustili nekoliko i dalje dovode?! Bukvalno se ponasaju kao pijani milioneri. Pa cekajte bre, onaj njihov bivsi Dulo na KZS 64 puta Zvezdu a mi cutimo i gledamo ovaj kriminal u partizanu? Voleo bih da znam koja je cena ovog cutanja i aminovanja bezobrazluka kk partizan.

avatar
Man united
Tuesday, 12.02.2019
18:52

Ако нам оде Телеком, онда смо тек уканалили. Па, ти види...

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 12.02.2019
19:51

Ćute jer su dobili sve što su želeli još u julu mesecu,skupi evroligaški igrači ,skupi domaći,dominiraju ABA ligom,što bi se bunili.Pun roster u julu plus 4 stranca u FMP-u,plus FMP u istom rangu takmičenja,a država plaća dva skupa kluba istom vlasniku.Sad su doveli Riversa da bi pokazali da mogu da dovedu koga hoće,a ne zato što im je potreban,jer na toj poziciji imaju bolje igrače.

avatar
tomi selbi
Tuesday, 12.02.2019
12:18

Pre par sezona, ovo bi bio logican potpis, ali ko zna. Pitam se samo koliko je stagnirao u Spaniji, inace bio je dobar potencijal. Samo puno igraca imaju, ovo lici na gomilanje.

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 12.02.2019
12:17

Daj Bože da grešim ali mislim da smo preterali. Ponavljam to već više puta bolje sredina tabele i nešto zaraditi od naše dece. Za par godina stati na noge i opet blistavih nekoliko sezona. Naša deca su mnogo jeftinija a i ginuće za klub a ovi stranci nakon dva tri kašnjenja plate nemaju volju da igraju (najbolji primer je kod komšija, duguje im se više plata i nakon finansijske injekcije vidi se da igraju i onda opet monotonija kod stranaca). Ovako dug se konstantno uvećava. Ostoja je sad faca a na kraju ove ili sledeće sezone kada igrači budu digli frku zbog plata će se samo povući i nikom ništa. Kriva država i neko drugi a ovi svi čisti....

avatar
Silent
Tuesday, 12.02.2019
10:14

Kamenjar teski

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.02.2019
23:11

Kako Revolt javlja 😉

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 12.02.2019
00:10

Kako svako normalan javlja, vi ste klub koji je poslednjih godina imao uspehe i osvajao trofeje i prodavao igrace pa imate para da svake sezone promenite po 10 igraca. :)
Kunite se u Ostoju, zna se odakle on dolazi.

avatar
babaroga
Tuesday, 12.02.2019
13:05

Nema smisla da ih vredjas, oni kazu da su avangarda, opozicija. Kakve veze oni imaju sa ljudima iz vrha vlasti? Ostoja je tu ko bajagi samo. Sergej je taj u koga se kunu, citao si.

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 12.02.2019
09:24

BOTSTOJA limar iz Preljine , uklapa se u profil sportskog radnika koji smanje dugove sa 5-6 mil na 2,5 a doveo 10, prodao 2 igrača za siću. Sve transparentno I logično !?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.02.2019
08:42

Ti se kuni u vlasnika svog kluba, ja to nikad necu raditi. Bolje se malo upitaj da li je normalno da imate sedam stranaca, a nama pricate price o srpskoj buducnosti. Mislim, jeste vi to, ali, srpska Buducnost:-) Inace, Ognjen jos uvek nije potpisao, cisto da znas.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 12.02.2019
02:21

A ne to kad oni rade,oni to iz svojih dzepova i sopstevih resursa to je klub Fk Postenje,dinara nisu uzeli od drzave,specijalno Ostoja 'napredni' ,to sve iz Cacka,poreklo novca!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 12.02.2019
01:06

Nis Petrol, MTS, Tesla, Citroen Niš, Big Pizza, Roaming Networks, Under Armour, Milsped Group, Žižgin, Hendor Real Estate, Vianor, Barbosa, Ktitor, Ticketline, Fakultet za sport Beograd Fizio Vračar, Vitalist, Dečje odmaralište Zlatibor,..... Ako te prosto zanima odakle nam vecinski novac. Plus dodaj prodaju karata, prodaju sezonskih, nagrada od ulaska u TOP 16 fazu EK,...