Incident u "Morači" zbog navijača Zvezde?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
22:45
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Podgoričke "Vijesti" prenose da je do incidenta u prvom poluvremenu došlo nakon što su "Varvari" uočili dvojicu navijača Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Neprijateljska atmosfera je nešto što su košarkaši Crvene zvezde mt:s očekivali večeras u Podgorici, ali se mora reći da je na momente ponašanje publike u "Morači" izvazilo van svakog sportskog okvira.

Jasno, delom su za to zaslužni navijači Crvene zvezde mt:s koji su u prve dve utakmice na sličan način dočekali igrače Budućnosti.

Tokom prvog poluvremena večerašnje utakmice iza klupe na kojoj su bili smešteni košarkaši Crvene zvezde mt:s došlo je do incidenta zbog čega je reagovala i policija.

Podgoričke "Vijesti" javljaju da je do incidenta došlo kada su "Varvari" uočili dvojicu navijača Crvene zvezde i krenuli da se obračunaju sa njima.

Brzom reakcijom policije i redarske službe sprečen je veći incident, a OVDE pogledajte snimke opisane situacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Wednesday, 17.04.2019
22:54

Већих кукавица од ових варвара нема. Ван ЦГ не иду,толико су храбри. А часни и поштени да не причам,кад навијају за Бокана,који је у Бг био са командантом САЈ-а. Исти ти ликови прије пар дана разбили главу једном од вођа варвара.