Ima i Zvezda ''časove ljubavi'', a šta Tomić kaže o Partizanovoj žalbi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.06.2019.
21:56
Izvor: Sportske.net

Zvezdin trener je delovao prilično mirno bez neke prevelike šampionske euforije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa Superlige večeras je završena, Zvezda je kao gost savladala Partizan sa 76:75, košem Berona u poslednjoj sekundi, a posle meča je pred novinare izašao trener crveno-belih Milan Tomić i izneo svoje prve impresije.

''Stvarno bih čestitao svojim igračima na dobroj utakmici. Partizan je vodio, a borbenost nije pala i verovali su da možemo da dobijemo utakmicu i da seriju završimo danas. Imali smo problema na poziciji pet, čestitam, Dejan je odigrao na poziciji jedan, dva, četiri i pet, tako da je izneo veliki teret.

I ostali igrači su imali svoj doprinos i hteo bih da čestitam svim igračima, stručnom štabu i svima u klubu na tituli.

Bio je cilj da se osvoji ABA, osvojili smo i Super kup i ABA i našu ligu i mislim da je cilj ispunjen'', naglasio je Tomić.

Finalnu seriju obeležili su i veoma tešku uslovi za igru, nepodnošljiva vrućina u dvorani, a večeras je uz sve to u halu udario grom, pa je došlo i do prokišnjavanja krova.

''Uslovi za igru, sve utakmice su bile 50 stepeni, to su bile nenormalni uslovi. Treba da ispoštujemo sve igrače, to nisu normalni uslovi za igru. Sad je prokišnjavao i krov, ali šta da radimo, takvi su uslovi'', istakao je Tomić.

Pojasnite izjavu posle meča za TV Arena Sport da je presudila ljubav prema Zvezdi.

''To je zvezdaštvo - jer su svi verovali u pobedu, nisu padali, nije bilo lako izdržati niz utakmica. Zato postoji ljubav prema timu i od domaćih i od stranih igrača i na kraju uspeh će doći'', izjavio je Tomić.

Da li ste videli snimak, kako komentarišete žalbu Partizana i kako razmišljate sad o toj situaciji?

''Ja razmišljam kako sam razmišljao od prvog dana, da se ne bavim suđenjem. To nije moj posao, moj posao je trenerski, ja samo to mogu da radim. Snimak nisam video i ne mogu da komentarišem'', objašnjava Zvezdin strateg.

Ne delujete u euforiji, delujete kao posle svake utakmice?

''U košarkaškom poslu je za slavlje dovoljan samo jedan dan. Osvojili smo ABA, treba opet da osvojimo ABA. Super kup, pa opet Super kup, domaća titula, pa opet domaća titula. Tako da je samo jedan dan dovoljan'', zaključio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 18.06.2019
14:44

Sve se bojim da nisi video. Ustvari nije ti snimak ni trebao, valjda znas da brojis do 4.

avatar
Flex2302
Tuesday, 18.06.2019
14:19

Hahaha, ciganska posla, sad nije video snimak, a da je nekim slucajem situacija obrnuta, oci bi iskopali i savezu i sudijama. Ali nista to nije cudno, sta mozes ocekivati od cigana sem neku prevaru.

avatar
mlk
Tuesday, 18.06.2019
00:37

Nisu samo ovu ukrali vec sve tri utakmice i to na sramotan nacin sve uz reziju sudija. Zalosno sta radi politika od sporta umrlo je postenje i pravda u nesretnoj Srbiji!

avatar
svojnasvome
Monday, 17.06.2019
23:31

Xaxa cuj gane...Oni nemaju jadni bolje pa traze svog duleta, svog zoca u nekakvim tomicima....kakav bedak....mada I ovaj tomic kakav moze biti kad je sa covicem u kolu.....zvezdasi danas bre pljuju jednog Deju zbog Terzica.....dno dna, navuceni da budu politicka izvidnica oni pljuju po onom sto je za sportsku zvezdu nedodirljiva velicina a zarad Terzica.....zarad Voli-a,.... zarad cokijevih para...zarad Idee......fujj...koje dno

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.06.2019
22:06

Gospodski, odnosno Zvezdaski.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 17.06.2019
22:02

Video si ga, video, a video si to vec i na utakmici isto kao sto su videli i Nikola Jankovic i Jaramaz kao i jos neki, isto kao sto je video i onaj nas navijac iza kosa itd. Na kraju krajeva, samo mi je bilo dovoljno da vas i veceras savladamo. Izgubili smo, a nismo porazeni, to imajte na umu!

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 17.06.2019
22:48

Mi smo u periodu 15-ak godina imali mnogo tih utakmica koje smo izgubili a nismo poraženi,imajte to na umu....

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 18.06.2019
21:24
avatar
svojnasvome
Monday, 17.06.2019
23:32

Trojica sudija plus ponovljeni snimak.....STA reci, nek.uzivaju kao I u onoj Iz 46-ste.....vratice I'm se, svim basketasima Iz zeleznika I njihovoj filijali da kalisa