Igrutinovićev ''dabl-dabl''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.04.2015.
01:21
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Luka Igrutinović nastavio je sa sjajnim partijama u slovačkom prvenstvu i svoj Komarno je odveo u finale.

f: Luka Igrutinovic
f: Luka Igrutinovic

Povezane vesti

Komarno je u petoj utakmici polufinala slavilo protiv Intera iz Bratislave sa 92:87 i za titulu će se boriti sa Prijevidžom, koja je takođe u pet utakmica slavila protiv Handlove.

U odlučujućoj utakmici bilo je 58:56 za Prijevidžu, koja će u finalnoj seriji imati prednost domaćeg terena zahvaljujući prvom mestu na kraju ligaškog dela sezone. Igrutinović je u odlučujućoj utakmici polufinala za 33 minuta na terenu imao ’dabl-dabl’ učinak, pošto je upisao 17 poena i deset skokova, uz četiri ukradene lopte.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vili Benister sa 33 poena i osam asistencija, dok je Alavoja Babatunde dodao 20 poena i 14 skokova. U redovima Intera, Martin Rančik je imao 21 poen, dok je Kelvin Parker utakmicu završio sa 14 poena.

Komarno i Prijevidža će igrati u reprizi finala od pre tri godine, a Igrutinović i njegovi saigrači će se boriti za prvu titulu prvaka Slovačke.

Serija počinje 25. aprila. Komarno je do sada od trofeja osvojio samo jedan Kup Slovačke 2013. godine

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke