Igrači Barse se smeju Pešiću iza leđa, spremaju mu otkaz?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.11.2019.
14:15
Izvor: Sportske.net

Šokantne informacije iz Španije.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako piše španska "Marka", Svetislav Pešić bi uskoro mogao da ostane bez posla u Barseloni.

Srpski stručnjak beleži dobre rezultate od starta sezone, ali ima i velikih problema sa povredama, pa je ekipa u ACB ligi pretrpela par poraza, dok su u Evroligi nakon šest kola na čelu tabele sa skorom 5-1.

Ipak, pomenuti španski list navodi da problem ne leži u rezultatima, već da on postoji između trenera i igrača.

Navode i da očigledno postoji problem u svlačionici katalonskog kluba, da košarkaši nisu zadovoljni Pešićevim metodama, a zamera mu se i odnos prema određenim igračima, pre svega prema Pjeru Orioli.

Nezadovoljni su čak i oni koji su redovno na parketu, a "Marka" piše i da se igrači smeju treneru iza leđa tokom tajm-auta.

Koliko ima istine u svemu ovome, uskoro će biti poznato, Barsa ipak može da bude zahvalna Pešiću na tome što je ekipu izveo na pravi put, minulog leta je dobio i pojačanja za borbu za sam vrh Evrope i nije delovalo da postoje ikakvi problemi, naročito ovakve prirode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alexbt
Wednesday, 06.11.2019
12:27

Problem je to sto Barsa je ostala bez dvojice plejmejkera od samog pocetka i pate zbog toga, a Dilejni i Hanga nisu klasicni izgradzaci akcije. Uskoro ce na parketu da se vrati Pangos i bice bolje. Normalno da Marca trubi o Barsi i Kariju i ima zasto!

avatar
Z
Tuesday, 05.11.2019
15:54

Kao prvo, vi znate da je Marca naklonjena Realu (i to otvoreno), a kao drugo, o svakome kome ide dobro mora da se pise neki skandal ili nesto bombasticno

avatar
jv
Tuesday, 05.11.2019
15:54

Zvezda te čeka!

avatar
REVØLT
Tuesday, 05.11.2019
15:24

PSD, REAGUJ! Igor ili Kari.