Igosi, protiv koga igrate sledeću?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
17:58
Izvor: Sportske.net

Organizator predstojeće utakmice 25. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde Telekom napravio je manju slovnu grešku prilikom štampanja ulaznica pa će tako klub interesantnog imena u nedelju gostovati u Laktašima.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Za vikend su na programu mečevi pretposlednjeg ligaškog kola u regionalnom šampionatu u okviru kojeg će se igrati i meč u Laktašima gde lider na tabeli gostuje ekipi koja se nalazi u seriji pobeda.

Šampion BiH vezao je četiri pobede u prethodna četiri kola pa uz dosta samopouzdanja dočekuje Crvenu zvezdu Telekom.

Svesni atraktivnosti rivala i činjenice da Zvezda ima veliki broj navijača u Republici Srpskoj organizator utakmice odlučio je da dobro zaradi od prodaje karata.

Još tokom nedelje najavljeno je da će ulaznice za duel Igokee i Crvene zvezde Telekom koštati 15 konvertibilnih maraka što je tri puta više u odnosu na uobičajenu cenu karte kada tim Željka Lukajića igra na domaćem terenu.

Možda nekima neće biti pravo što će za dolazak na meč morati da izdvoje 900 dinara ali to je pravo domaćina koje niko ne može da ospori. Ono što se organizatoru utakmice može zameriti jeste neozbiljnost iskazana kod štampanja karata.

Ukoliko je verovati onome što piše na kartama, Igokea će u subotu ugostiti Crvenu zvedu Telekom pošto je drugo "z" u nazivu srpskog kluba misteriozno nestalo.

karta

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke