Igokea zatrpala koš katastrofalne Zvezde, "plus 22" u Laktašima! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.12.2020.
17:44
Izvor: Sportske.net

Navijači u čudu.

Igokea/Nikola Vuruna
Igokea/Nikola Vuruna

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena meča 12. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde, domaća ekipa vodi u Laktašima 50:28.

Rezultatska klackalica na početku meča nije dugo trajala, Igokea je brzo uspela da stekne dvocifrenu prednost već sredinom prve deonice, što je tokom druge četvrtine ne samo održala, već i dodatno uvećala vođstvo, pa nakon prvih 20 minuta ima "plus 22".

Povratak Dejana Radonjića na klupu Crvene zvezde nije uspeo da razdrma ekipu, barem nakon prvih 20 minuta pošto Igokea ima veliku prednost na domaćem terenu.

U Igokei se istakao Karmajkl sa 12, odnosno Klemons sa 10 poena, dok je u redovima Zvezde najefikasniji Volden sa osam poena.

Malo je reći da su navijači "crveno-belih" neprijatno iznenađeni onim što su prikazali njihovi košarkaši, Zvezda pred sobom ima jako težak zadatak u predstojećih 20 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 27.12.2020
19:11

Hvala za vam sto nema mog komenta, pozdrav za vas, zato sto ovo bas dosta puta uradili, pisem komentar od 10 15 redova a vi onako ladno ignorisete,

avatar
Realni Arthur
Sunday, 27.12.2020
18:54

Momci,, saberite se, ovaj ABA f4 bice bez mezimaca , cak ni Zvezdu ne ocekujem tamo, a tek Partizan! Znaci ove godine najgori tim u poslednjih par godina, kako je moguce da da si toliko glup da uporno ponovis iste greske, pa koliko puta nam se obilo u glavu ozivljavanje karijera nekih sumanutih Zvezda, kao tipa Brown, pa i ovaj jadni Obrajant, za Lazu da ne pricam, i ajde molim vas, pokazite mi smao jednog igraca kod nas koji lici na nesto osim Lojda? Sramota nevidjena, bruka ziva ovakvo rasipanje, uz duzno postovanje Igokee, bravo za njih, ali to je njnihov maksimum! Pa imam utisak da Igokea bi bolje prezentovalka ABA neko moja jadna Zvezda! Toliko izgledamo bez zelje, volje, motivacije, zao mi je sto se Radonja vratio, nemoj brale jer ces na kraju deliti istu sudbinu ko Obraodvic! Srecno i sve sto molim Boga veceras je da ne popijemo katastrofu pa da nas Partiznaovci stvarno naprave spektakl, jer i Paretizan izgubio ali bio egal pa cak i vodio na minut i po pre kraja, ali ovo je dokaz da moram da prihvaitm kao cinjenicu da je Partizan Institucija za kosarku ko mi za njih u fudbalu. Jer mi kad gubimo, sto kaze Pesic skidamo gace, a Partizan i kad gubi bori se do poslednje sekunde! To treba da prohvatamo svi Zvezdasi ko cinjenicu!

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 27.12.2020
18:49

Sve strance otpustiti još juče! Bolje da nam omladinci igraju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 28.12.2020
12:09

NaKRKAse nas ovi.