Igokea posle velikog preokreta pobedila Megu, znaju se svi učesnici juniorskog F4 ABA

Autor: Pavle Knežević
nedelja 02.12.2018.
15:22
Izvor: Sportske.net

Mladi košarkaši iz Aleksandrovca pokazali karakter.

ABA liga/Mornar MEDIA Pro
ABA liga/Mornar MEDIA Pro

Povezane vesti

Mladi košarkaši Igokee i Cibone izborili su danas plasman na završni turnir četiri najbolje ekipe juniorske ABA lige posle današnjih pobeda.

Oni su se tako priključili Crvenoj zvezdi i Cedeviti.

Znaju se i parovi polufinala: Zvezda - Igokea i Cedevita - Cibona.

Prošlogodišnji šampion Mega završila je takmičenje sa dve pobede i dva poraza, koliko ima i Igokea, ali je klub iz Aleksandrovca danas pobedio u međusobnom okršaju 87:85 i zato je prošao dalje.

Mega je vodila 85:78, minut i 51 sekundu pre kraja, ali je Igokea postigla dve trojke, a onda sa dva penala i povela, posle čega je dala još jedan poen. Mega je imala šut za pobedu devet sekundi pre kraja, ali ga je promašila.

Krka takođe ima skor 2/2, ali je izgubila od obe ekipe. U Grupi A, Mornar je ostao na skoru od 1/3.

Zvezda je bila dominantna u Grupi B, koja je imala tim više, i osvojila je prvo mesto sa svih pet pobeda. Cibona je danas pobedila Partizan 71:64 i sa skorom 3/2 ide dalje. Partizan je takmičenje završio sa skorom 1/4.

U toku je utakmica Budućnost-Zadar, ali ona nema takmičarski značaj. Ako bi Podgoričani pobedili, imali bi skor od 3/2, ali su izgubili od Cibone u međusobnom susretu.

Vreme i mesto odigravanja "fajnal fora" juniorske ABA lige biće naknadno odlučeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 02.12.2018
21:10

To je ta čuvena partizanova škola košarke koja uvek imala ovakve rezultate u mlađim kategorijama a onda otme igrače ostalima,odigraju kod njih barem jednu sezonu pa se busaju u grudi koliko su oni igrača napravili....ali kako reče Grbović onom nazovi novinaru sa sos-a kojeg smo to mi igrača napravili sem Berića...ali spin majstori rade svoje,pa čak menjaju i istoriju....