Idealna petorka sezone? Ajverson je glasao..

Autor: Boban Filipović
sreda 25.04.2018.
16:40
Izvor: Sportske.net

"The Answer" je dao odgovor na pitanje da izabare petoricu najboljih u NBA u ovom trenutku.

Beta/AP Photo/Matt Slocum
Beta/AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

U petorici Alana Ajversona su Džejms Harden, Rasel Vestrbruk, LeBron Džejms, Kevin Durent i Džoel Embid.

Poznato je da je Ajverson veliki fan Stefa Karija, ali ga je ovog puta verovatno izostavio jer je on ove sezone propustio dosta utakmica zbog povreda, upitno je da li će biti spreman za početak polufinala zapadne konferencije između Golden Stejt Voriorsa i Nju Orleans Pelinaksa koje počinje za vikend.

"Procesu" je dao prednost na centru u odnosu na Entonija Dejvisa, radila je tu malo pristrasnost i protekcija zbog 76ersa, "Obrva" je objektivno bolji.

Do you agree with AI's top players in the game? (via @firsttake)

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on Apr 24, 2018 at 4:53pm PDT



Kako izgleda vaša idealna petorka za ovu sezonu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Wednesday, 25.04.2018
16:49

Po čemu je to Dejvis ''bez dileme najbolja petica lige''? Voleo bih da date neku argumentaciju, a ne da tako nasumično baratate sa informacijama, a novinar koji vam se bavi NBA ligom je poznat po ne baš vrsnom poznavanju iste. Prvo, Obrva nije petica, već je četvorka, na petici igrao prinudno nakon povrede Bugija Kazinsa. Drugo, napredna statistika kaže da je Embid ove (a i prošle) sezone ubedljivo (i to baš opasno ubedljivo) igrač sa najvećim uticajem na rezultat utakmice kada je na terenu. Treće, Embidova ekipa je završila treća, a Obrvina šesta u svojoj konferenciji. Na sve to, pošto se autor teksta bazira isključivo na brojke koje se lako nalaze na internetu, ni statistički Obrva nije mnogo ispred Procesa, ako uzmemo u obzir da je igrao celih 6 minuta više po meču. Da se razumemo, Obrva je zaslužio da bude u All-NBA prvom timu ove sezone, ali ne na uštrb Embida, već Vestbruka.

avatar
MladoKolonac
Wednesday, 25.04.2018
16:53

gledaj košarku, a ne statistiku.

avatar
Anthony
Wednesday, 25.04.2018
17:04

Slazem se sa tobom, mislim da su obojica zasluzila da budu u prvoj petorci...Obrva je preuzeo na sebe ceo tim i odveo ih do plej ofa, iako su ih svi otpisali posle Kazinsove povrede, takodje su pocistili Portland u prvoj rundi, Vestrbuk je ovde samo zbog statistike i to je to, iako simpatisem Oklahomu, voleo bih da Juta prodje dalje, jer igraju veoma dobru kosarku, a i Micel je neverovatan, prva petorka : Dzejms, Harden, Obrva, Durent, Embid nMvp:Dzejms ili HardennRuki sezone:Micel ili SimonsnDefanzivac:GobernSesti igrac:Vilijams iz klipersanTrener:Ima ih dosta, Filadelfijin, Torontov ili iz Seltiksa