Idealan scenario - Tea već stavili među kandidate za nagradu, Jokića ne mogu da prepoznaju!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.10.2017.
09:03
Izvor: Sportske.net

Dok čekamo da počne, dvojica Srba se često pominju ovih dana. Postoji idealan scenario...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Dok čekamo da počne NBA sezonu, već se prave procene mogućnosti igrača za novi šampionat, a na osnovu predsezone je jasno, Amerika se zaljubila u Tea. Više niko ne sumnja da će igrati veliku ulogu i da je zamena za Krisa Pola, pa se sada Teodosić već nabraja među igrače koji bi mogli da konkurišu za rukija godine.

Ali, koliko je to realno?

Nekoliko igrača imaju veće šanse, oporavljeni Ben Simons pre svega, ali i Denis Smit Džunior koji će odmah dobiti šansu u Dalasu. Uz njih ne treba zaboraviti ni prva tri pika, Lonza Bala, Markela Fulca i Tejtuma, kao i Džoša Džeksona, odnosno Kajla Kuzmu koji su imali sjajnu predsezonu.



To ko će biti ruki godine zavisi jasno od minutaže i šanse koju dobije, Teo je mnogo iskusniji od igrača koje smo pomenuli, kako rekosmo, verovatno će biti starter, ali i deliti minute.

U svakom slučaju, plasman među top tri rukija bi bio sjajan, mada priznaćete deluje smešno kada ga tako nazovete posle svega.

Što se tiče Nikole Jokića, u Denveru ne kriju, očekuju od njega kompletnije partije, Milsap će ga rasteretiti, a kako je rekao trener Meloun, letošnji rad se isplatio.

"Odbrana, to je ključ za njega ove sezone", kaže kouč Denvera, i dodaje da ne može da prepozna Srbina kada je u pitanju taj segment igre.

Ako, bude zadržao nivo u napadu, ove sezone bismo mogli da ga vidimo i na Ol-Staru, sistem biranja je promenjen. Ko zna, možda u nekom idealnom scenariju ovo bude NBA sezona koju će Srbija pamtiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke