I to se dogodilo, Radnički izgubio...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.10.2016.
11:09
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

KKK Radnički doživeo prvi ligaški poraz od osnivanja kuba!

kkkradnicki.com/Zoran Đorđević
kkkradnicki.com/Zoran Đorđević

Povezane vesti

Posle fenomenalne prošle sezone bez poraza, kao i trijumfa u prva dva kola Prve lige Zapad, ekipa kragujevačkog Radničkog sinoć je doživela i prvi poraz.

Bolja od Kragujevčana bila je ekipa Zlatara, koja je na svom terenu u Novoj Varoši ubedljivo trijumfovala rezultatom 80:57 (28:16, 18:12, 20:12, 14:17).

Domaćin je već u prvom poluvremenu stekao ozbiljnu prednost, pa mladi i desetkovani tim Radničkog ovoga puta nije bio ni blizu pobede.

Ekipu Zlatara je do pobede predvodio andem Ljubas-Bjelak Ersan, sa po 19 poena. Iako još uvek nedovoljno oporavljen, Kragujevčane je predvodio mladi centar Nikolić sa 20 postignutih poena.

''U ime kluba, upućujem čestitke protivniku na zasluženoj pobedi i fer ponašanju. Za nas je ovo gostovanje došlo u delikatnom trenutku, igrački kadar koji smo mogli da saberemo brojao je tek devetoricu košarkaša.

Bio je ovo naš trenutni maksimum. Svesni smo problema koje imamo na parketu i znamo način kako da ih prevaziđemo, očekujemo malo strpljenja.

Ovom prilikom zahvaljujemo za poverenje i podršku koju su nam ukazali naši navijači večeras u Novoj Varoši. Bilo je za nezaborav. Siguran sam da će naši momci umeti da se oduže igrom i rezultatima kako sezona bude odmicala''
, izjavio je za klupski sajt trener Radničkog Zoran Milovanović.

U četvrtom kolu Radnički će u utorak od 20 časova dočekati ekipu Poleta iz Ratine.

Ostali rezultati trećeg kola:
  • PRIBOJ-CRNOKOSA 93:75
  • KLIK PRVA-PETOLETKA 86:60
  • ZEKAS-MILEŠEVAC 102:94
U nedelju se sastaju:
  • STUDENT-UB
  • POLET-NOVI PAZAR
  • ŽELEZNIČAR-ŠABAC.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke