I Mega bolja od aktuelnog šampiona!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.10.2014.
22:28
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici trećeg kola ABA lige, Mega Vizura večeras na svom parketu savladala Cibonu, aktuelnog šampiona ABA lige, koji je tako upisao i treći uzastopni poraz.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Ekipa Dejana Milojevića upisala je i drugu pobedu ove sezone, pošto je večeras pred oko 2.500 svojih navijača savladala zagrebačku Cibonu rezultatom 78-74.

Gosti su bolje ušli u ovaj meč i tokom prve četvrtine uspeli da steknu sasvim solidnu prednost. Odbrana Mege nije bila na želčjenom nivou, pa su Zagrepčani u prvih 10 minuta upisali čak 27 poena, uz osam poena prednosti.

Stečenu prednost Cibona je uspela da održi do kraja prvog poluvremena, ali u nastavku je usledio preokret.

Predvođeni odličnim Nikolom Jokićem, domaći su polako ''topili'' prednost Zagrepčana i do kraja treće četvrtine uspeli da preuzmu vođstvo.

U poslednjih deset minuta Mega je uglavnom imala blagu prednost, Cibona je uspela da izjednači na 68-68, ali je sam finiš ponovo pripao domaćima, koji tako dolaze do novog trijumfa.

Nikola Jokić je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena i čak 13 skokova, a pratio ga je Nenad Miljenović sa 15. U Ciboni, Siriščević 19, a Blesingem 15 poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke