I Lebron je čovek, brejk za Voriorse!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.06.2015.
08:21
Izvor: Sportske.net

Klivlend delovao umorno, raspali se u poslednjoj četvrtini. Voriorsi sveli Lebrona na 20 poena i relativno lako vratili brejk, krećemo ispočetka!

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Kada je Stef Kari "prošetao" svog čuvara Šamperta i pogodio trojku u svom stilu, arena u Ohaju je utihnula, simbolično, to je bio kraj nade za Kavse u meču broj 4.

Rutinskom igrom, Voriorsi su dobili noćašnji duel, vratili brejk, sada je 2:2.

Kari i Igodala su ubacili po 22 poena, čim je Lebron bio ispod neverovatnog nivoa koji je držao u prva tri meča, pitanje pobednika se nije postavljalo.

"Kralj Džejms" je ubacio 20 poena, 21 ispod svog proseka u ovom finalu. Imao je 12 skokova i 8 asistencija, ali nije se upisao u poslednjoj četvrtini. Ništa Kavsima nije vredela ni partija karijere Mozgova, gigantski Rus je ubacio 28 poena, no u poslednjoj četvrtini Klivlend se raspao. Taj deo igre izgubili su sa 15 razlike, šutirali su mizernih 2 od 18. Sa klupe ovoga puta nije bilo pomoći, Džej Ar Smit je promašio svih osam pokušaja za trojku, ukupno su Kavsi šutirali 4 od 27, za tri poena.

NBA Finals Warriors Cavaliers Basketball

Jednostavno, sa takvim napadom nisu imali nikakvu šansu protiv Golden Stejta koji je podsetimo, dobio polufinale Zapada protiv Memfisa iako su gubili 2:1. Nema sumnje da priželjkuju sličan rasplet i u borbi za prsten, sada je 2:2, praktično smo na početku, peti meč je na programu u Ouklendu u nedelju.

KLivlend - Golden Stejt 83:102 (2:2)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan voli Real!
Friday, 12.06.2015
14:57

Ne radi doping zato.

avatar
Mesi G.O.A.T.
Friday, 12.06.2015
14:53

Nikad slabije finale ja ne znam kako ovaj GS nije ranije završio ovu seriju,jednostavno Džejmara ne može sam vidi se to,umor ga stigao teško da će progurati ovu seriju.Mislim da GS dobija naredna dva meča ali baš jedva.Da je Klivlend bio u punom sastavu sa Varežaom,Lavom i Irvingom mislim da bi Klivlend bez problema dobio sa 4-0.Puni sastav Klivlenda je mnogo bolji i kvalitetniji od punog sastav GS-a.GS je imao dosta sreće u ovom finalu ali ako Klivlend sledeće sezone bude u punom sastavu jednostavno nikom neće moći ništa.

avatar
Di Magia
Friday, 12.06.2015
15:11

Meni je bas drago da nisu u punom sastavu.. jer je ova ekipa napravljena sa ciljem da Dzejms uzme prsten.. prvo su doveli Lava,dzonsona, meriona,milera.. pa kad su videli da ni to nije dovoljno o da su doveli smita i mozgova... Prave ekipu kao sto je bio majami... dovedu vrh igrace i osvajaju... Zakljucak je da se planski pojacava ekipa u kojoj Dzejms ogra jer sam uz pomoc 2-3 saigraca ne moze da osvoji prsten.. vec dovodoe 10 kvalitetnih igraca... toliko...

avatar
Mesi G.O.A.T.
Friday, 12.06.2015
17:51

Pa da..Džejms je igračina ali nikada neće biti poput Džordana ili Kobija jednostavno on nije rođeni pobjednik kao ova pomenuta dvojica.Sa onakvim timom gdje je Vejd i Boš da izgubi finale od Dalasa i zatim od San Antonia je zaista smiješno i zbog toga neće biti nikada među najboljima ali ajde ti to dokaži klincima ovim kojima je samo statistika glavni pokazatelj kvaliteta.

avatar
Rcomma Stefanovic
Friday, 12.06.2015
08:52

Arena u Ohaju?

avatar
lakipfc
Friday, 12.06.2015
21:37

Desava se i boljima .