I hrvatski mediji prate situaciju oko Teodosića, ima i zanimljivih zaključaka

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.08.2019.
17:39
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Vest o povredi Miloša Teodosića obišla je čitav košarkaški svet, a veliku pažnju tome su posvetili i hrvatski mediji.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Najzanimljiviji tekst tim povodom može se videti u tamošnjim ''Sportskim novostima'', koje su analizirale kakve posledice bi mogle da izazove gotovo izvesno neigranje Teodosića za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu.

I dok mnogi od nas smatraju da će Srbija biti značajno oslabljena u Kini, ''Sportske novosti'' u svom tekstu ističu da ''to možda i nije loša vest'' za ambicije našeg nacionalnog tima.

U njihovom naslovu se ističe da je šest meseci Teodosićevog neigranja ''došlo na naplatu'' u lošem trenutku, a potom je usledila zanimljiva analiza.

''Međutim, je li to loša vest za Sašu Đorđevića?

I utakmica protiv Litvanije pokazala je da Đorđević ima veliki problem s velikim brojem igrača koje ima na raspolaganju i Litvaniju je dobio na način da je u poslednjih deset minuta ozbiljno skratio rotaciju, a završnicu je odigrao u postavi Jović - Bogdanović - Milosavljević - Bjelica - Jokić.

Na poziciji pleja Đorđević ima Jovića, ali i Vasu Micića, iza kog je najbolja sezona karijere. I realno, obojica su u boljoj igračkoj formi od Teodosića. Ne od onog nekadašnjeg Teodosića, ali pitanje je hoćemo li takvog ikada više gledati nakon neuspešne NBA avanture i povreda koje su ga pratile'', navodi se, između ostalog, u analizi ''Sportskih novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 12.08.2019
17:58

U sustini, u pravu su, i jovic i micic su u daleko boljoj formi od teodosica. Od danasnjeg, ne nekadasnjeg. Ali teo je teo. Covek i ne igra celu utakmicu u istom ritmu vec prosto nadje resenje kad treba i to ga odvaja od drugih jer to se ne uci, s tim se radja.
Zao mi je sto nije tu jer bi makar s klupe mogao da napravi haos. Ali i ovako smo prejaki