I Dule priznao - Zvezda favorit za titulu, Partizan može u Evrokup

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Legendarni trener ovih dana je u centru pažnje zbog najavljenog preuzimanja selekcije BiH. Naravno, pomno prati i borbu za titulu u ABA ligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Po svemu sudeći, Duško Vujošević će po okončanju tekuće sezone u Francuskoj, preuzeti kormilo repezentacije Bosne i Hercegovine.

Konačna odluka po tom pitanju očekuje se sutra, dogovor je na pomolu, a u intervjuu ''Novostima'', Vujošević je otkrio da ga i nostalgija za nekim lepšim vremenima vuče ka tom novom izazovu.

''Bosna je uvek imala talentovane košarkaše i to je određena vrsta izazova. Za mene, kao eks-Jugoslovena, koji je voleo tu državu, to bi imalo i veliki simbolički značaj. Istovremeno, to nije posao od cele godine, što mi trenutno odgovara zbog mog zdravstvenog stanja, jer ne bih imao svakodnevne celogodišnje obaveze'', izjavio je Vujošević.

Sa Limožom se saradnja definitivno završava ove sezone, bez obzira da li se Vujošević dogovori sa KS BiH, ili ne, a pominje se da su mu Francuzi već pronašli naslednika - Kajla Milinga.

''Čuo sam za to. Normalno je da Limož rešava pitanja svoje budućnosti'', istakao je Vujošević i dodao da publika u Limožu zaista voli košarku, ali postoji nešto zbog čega se u tom klubu nije najbolje snašao.

''Ekipa je u stalnim promenama, sastavljena uglavnom od američkih igrača, koji su, u većem broju, u dobrim godinama. Za takav posao ima boljih trenera od mene'', objašnjava Vujošević.

Kada je u pitanju njegov Partizan, trofejni stručnjak smatra da su crno-beli napravili određeni pomak, ali kao novog/starog šampiona ABA lige opet vidi Crvenu zvezdu mts.

''Crvena zvezda je favorit za osvajanje prvog mesta koje vodi u Evroligu. Partizan je napravio korak napred u odnosu na prethodnu sezonu. Ima plasman koji mu omogućava da igra u Evrokupu, što je, ipak, takmičenje s većim kvalitetom i mogućnostima od FIBA Lige šampiona'', zaključio je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 22.03.2017
13:49

Niko ne zna sta Partizan moze da igra dok Toza ne pokaze sta su potpisali sa FIBA. Verovatno nista sto bi se navijacima svidelo, pokazali bi ga oni odavno. Ugovor mislim.

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 22.03.2017
10:59

Trener koji je stanju da uspostavi autoritet jedino nad decom zapravo nije nikakav trener.

avatar
Dado35
Wednesday, 22.03.2017
11:38

Al je vas ugasio i adresu i ime kluba vam je zamenio pa ti sad vidi😉😊još ga sanjate dok ga pominjete

avatar
Aleksandar K
Wednesday, 22.03.2017
14:07

Kaze navijac igokee Zvezda nikad nije menjala ime dok je tvoj partizan u zamrzivacu ti navijas za igokeu i limoz.

avatar
Sampioni u boćanju
Wednesday, 22.03.2017
13:47

Notorna laz,Dr.Covic ga je spustio na zemlju i stavio tacku na crno beli svet. Pametnom dosta

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 22.03.2017
13:06

Sta je zamenio,koga lazes?adresa mali kalemegdan,edukuj se malo

avatar
X
Wednesday, 22.03.2017
11:40

Stvarno ste neverovatni.. Ja razumem da ne volite coveka i da vas nervira svaka vest vezana za njega ali reci za nekoga ko ima toliko titula i ko je odveo klub iz Srbije medj 4 najbolje ekipe Evrope da nije nikakav trener je malo smesno. Cak imajuci u vidu da je tada imao samo 3 igraca ispod 25 godina.. Svi su imali preko a Kecman je imao 33 godine. Dakle, ajde sto se tvoja konstatacija ne podudara sa istinom vec je malo bezobrazno siriti takve price iako znas da je proglasen za najboljeg trenera Evrope 2009. godine...