I ''Arena'' i ''Pionir''? Zvezdo, možeš ti to!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.04.2016.
13:58
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Ono što su mnogi priželjkivali posle prva dva meča u Moskvi, možda se i dogodi u nastavku četvrtfinalne serije Evrolige!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kao što već znate, košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli su dva poraza u prva dva meča protiv CSKA u Moskvi, ali su igrom zadovoljili svoje pristalice i nagovestili da u ''paklenoj atmosferi'' u Beogradu mogu da iznenade favorizovanog rivala.

Mnogi su, poput Nemanje Nedovića, poželeli da se beogradski mečevi igraju u bivšem ''Pioniru'', odnosno hali ''Aleksandar Nikolić'', a želja će im se možda ispuniti, ali u eventualnoj četvrtoj utakmici.

Ono što je sigurno, to je da će se treći meč igrati u ''Kombank Areni'' u ponedeljak od 20 časova i 45 minuta, a ukoliko ga Zvezda dobije, četvrtfinalna serija će se preseliti u ''Pionir''!

Razlog za to je što je za 20. april zakazan miting Srpske napredne stranke u ''Kombank Areni'', pa će naša najveća dvorana biti zauzeta.

Prema tome, Zvezdini košarkaši su na potezu, vreme je da ''Armejci'' padnu, i to već sutra, a onda i da osete ''pakao Pionira''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Sunday, 17.04.2016
14:50

Da se proba dobiti sutra u Areni pa onda uhvatiti na pakao u Pioniru.Ali bice jako tesko.Tek sad jos vise zalim za onom drugom utakmicom u Moskvi.

avatar
Sin Dragan
Sunday, 17.04.2016
14:08

Sramota za drzavu! Zar da ovakav tretman ima klub koji igra cetvrtfinale Evrolige. Koliko jos hala treba da promenimo u toku ove sezone?