Hrvatska veza - Perasović doveo zemljaka u Efes

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Sredinom nedelje najavljeno je da će hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon pojačati Anadolu Efes, a danas je ta vest ozvaničena.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon (32, 197) karijeru nastavlja u Anadolu Efes, kako je i bilo najavljeno sredinom nedelje na izmaku.

Turski klub je danas potvrdio da je sa dosadašnjim članom EA7 Olimpije iz Milana potpisan ugovor i da se Simon obavezao na jednogodišnju vernost uz mogućnost da saradnja bude produžena do leta 2019. godine.

Krunoslav Simon je treće pojačanje Anadolu Efesa za novu sezonu jer su pre njega angažovani Riki Ledo i Brok Motum. Klub su napustili Toma Ertel i Tajler Hanikat, a njihovim stopama će najverovatnije i Džejson Grejndžer.

Ekipa Anadolu Efesa podbacila je u prethodnoj sezoni i ostala bez plasmana na fajnal-for Evrolige i trofeja u domaćim takmičenjima.

Očito je trener Velimir Perasović u svom zemljaku Simonu video kvalitet i iskustvo koji su mu neophodni za nastupajuću sezonu tako da ćemo nekadašnjeg člana Zagreba, Unikahe i Lokomotive Kubanj u narednoj sezoni gredati u dresu Efesa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke