Hrvati se i dalje nadaju Nakiću, selektor traži ''ofanzivu'': ''Ne možemo samo da čekamo!''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.05.2019.
14:11
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Iako je i do njih stigla Đorđevićeva poruka Mariju Nakiću na Tviteru, kao i njegov odgovor selektoru Srbije, u Hrvatskoj i dalje gaje nadu da bi supertalentovani košarkaš mogao da zaigra za njihov nacionalni tim.

screenshot: youtube
screenshot: youtube

Povezane vesti

Ovom temom danas se ponovo bave i zagrebačke ''Sportske novosti'', koje prenose pomenutu komunikaciju Đorđevića i Nakića na Tviteru, uz procenu srpskih medija da će Nakić u budućnosti igrati za reprezentaciju Srbije.

Ipak, Hrvatima nadu u preokret daje nedavni razgovor selektora njihovog nacionalnog tima Veljka Mršića sa ocem mladog košarkaša, Ivom Nakićem.

Mršić se sada još jednom oglasio i poručio da u hrvatskom košarkaškom savezu nemaju vremena za čekanje.

''Svi iz Saveza smo razgovarali o tome, a kad sam osobno pričao s Ivom Nakićem, a nema tome dugo, on je još razmišljao, nisu doneli odluku. U svakom slučaju, ako odluka nije donesena i ona nije konačna, od te priče ne bi trebalo odustati.

On je jedan od najboljih mladih igrača, igrao je odlično na tom turniru u Vitoriji i nema sumnje da bi bio važan član naše reprezentacije ako se nastavi ovako razvijati. No možemo samo čekati do konačne odluke'', poručio je Mršić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke