Hrvati najavili spektakl u Zadru! Stiže i moćni srpski trio!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.09.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net

U četvrtak u Zadru počinje jedan od najjačih turnira tokom pripremnog perioda za novu sezonu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Uz domaću ekipu Zadra, učesnici ovog turnira biće i aktuelni vicešampion Evrope Fenerbahče sa našim trenerom Željkom Obradovićem i reprezentativcima Nikolom Kalinićem i Bogdanom Bogdanovićem, zatim silno pojačana Darušafaka, pa Lokomotiva Kubanj i još dva predstavnika ABA lige - Budućnost i Cedevita.

Ljubitelji košarke u Zadru će svakako uživati u predstojećem spektaklu, a uticajni ''Jutarnji list'' je na svom portalu objavio najavu ovog turnira, uz fotografiju našeg reprezentativca Bogdana Bogdanovića sa nedavnih Olimpijskih igara u Riju i naslov koji možete da vidite u prilogu.

bogdan

U tekstu se dalje ističe da Fenerbahče u Zadar dolazi kao glavni favorit, a trener Željko Obradović se izdvaja kao prva zvezda, uvek dobrodošla u ovom košarkaškom gradu.

''Najveća zvezda ekipe, u kojoj su bivši NBA igrači Veseli, Datome, Judo i Antić te Bogdanović, koji će za godinu ili dve sigurno završiti “preko bare”, svakako je trener Željko Obradović.

Treću godinu za redom osmostruki prvak Evrope dovodi svoj Fener u Zadar, gde se neupitno oseća vrlo ugodno s obzirom na to da ga se svake godine dočekuje onako kako jedna živa košarkaška legenda i zaslužuje''
, navodi se, između ostalog, u tekstu ''Jutarnjeg''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke