Hrvati na "slatkim mukama" - SAD ili večiti dželat?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.08.2016.
02:10
Izvor: Sportske.net

Hrvatske reprezentativce noćas očekuje poslednja utakmica u Grupi B i od ishoda duela sa Litvanijom zavisiće ko će im biti rival u četvrtfinalu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Nakon što su odigrane prve dve utakmice poslednjeg kola u Grupi B postalo je jasno da Španija ide dalje kao druga na tabeli, a potpuni raspelt će uslediti posle duela Litvanije i Hrvatske.

Pisali smo OVDE šta za reprezentaciju Srbije znači trijumf Brazila i Španije, a da li znate šta za Hrvate znači ovakav rasplet?

Hrvati večeras imaju priliku da pobedom nad Litvanijom izbore prvo mesto u Grupi B i tako u četvrtfinalu odmere snage sa "večitim dželatom", reprezentacijom Srbije!

Druga opcija naših zapadnih komšija jeste poraz od Litvanije što će ih "baciti" na četvrtu poziciju u Grupi B a samim tim i poslati na megdan Sjedinjenim Američkim Državama!

Stvari su sada više nego jasne, Hrvate u četvrtfinalu očekuje okršaj sa prvacima sveta i olimpijskim šampionima, odnosno sa viceprvacima sveta i reprezentacijom kojoj su bili redovna mušterija od raspada SFRJ.

Utakmica Litvanija - Hrvatska počinje u 3.30 po srednjeevropskom vremenu. Ostanite sa nama da zajedno ispratimo raspelt u grupnoj fazi Olimpijskih igara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Tuesday, 16.08.2016
03:16

Hrvati imaju jednu odlicnu generaciju sa NBA igracima trenutno...bilo bi zanimljivo odigrati jednu takmicarsku sa njima. Samo da se puno ne udaramo u grudi kako su nam stalne musterije da nam se ne obije o glavu to.

avatar
Čika Marko
Tuesday, 16.08.2016
03:05

Necete u vaterpolu, necete u kosarci...pa sa kim da se igramo....jesmo komsije ili nismo!?!

avatar
Nikola1990
Tuesday, 16.08.2016
02:40

Dodjite na vecitog dzelata ^^

avatar
LoleRava
Tuesday, 16.08.2016
02:23

Njima se vec tresu gace!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 16.08.2016
02:18

Realno svejedno im svakako ce ispasti :-D