Horor povreda u Sakramentu, Bogdanović solidan...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.04.2018.
08:15
Izvor: Sportske.net

Meč između Kingsa i šampiona ostao u senci straha za Patrika MekKouva...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Detroit je dobio još jedan meč, ali sve to je priprema za sledeću sezonu. Andre Dramond je dominirao sa 22 poena i 17 skokova protiv Njujorka, no Pistonsi će ostati deveti na Istoku, premalo je vremena i preveliki je zaostatak da bi uspeli u finišu da se umuvaju u doigravanje. Blejk Grifin je povređen, ovo je šesta pobeda Pistonsa u sedam mečeva, ali, kako rekosmo, kasno su upalili.

Velike iznenađenje u sudaru Netsa i Hita, Bruklin je iznenadio favorizovanog rivala posle produžetaka. LeVert je pogodio za pobedu Netsa, prvu u sedam mečeva, Vejd probao da uzvrati, verovao je da je fauliran, pobeda je pripala gostima. Dragić je ubacio 18 poena, imao 8 asistencija, Hit i dalje ostaje matematički van plej ofa, potrebna im je jedna pobeda. Inače, ove godine su seriju od Bruklina izgubili 3:1...Derbi Atlantika, u stvari derbi Istoka, pripao je Seltiksima. Slavili su protiv Toronta, Markus Moris je ubacio 25 poena pre nego što je isključen u finišu, Džejson Tejtum dodao 24, uz 6 skokova i 4 asistencije, ruki je odigrao odlično, a "Kelti" su smanjili prednost Kanađana na dve pobede na vrhu Istoka.

Stvari su se zakuvale u finišu došlo je do gužve, SiDžej Majls i Ibaka su dobili po tehničku, Moris dve pa je isključen. Torontu nisu pomogla ni 32 poena DeRozana, nije još ništa gotovo u borbi za titulu na Istoku, do kraja je šest mečeva, a već u sredu ova dva tima će igrati ponovo i to u Torontu.

Voriorsi su dobili u Sakramentu, meč će ostati u senci povrede Patrika MekKouva, koji je na nosilima napustio teren, posle sudara sa Vinsom Karterom. Legendarni bek je dobio tehničku, ali nije bilo namere da povredi rivala. Ostalo je nebitno, Durant je ubacio 27 poena, imao 10 skokova i 5 asistencija, vratio se i Tompson posle osam mečeva pauze zbog polomljenog prsta, brojao je do 25.

Naš Bogdanović je ubacio 12 poena, dve trojke, imao po četiri skoka i asistencije.

U prvom meču dana, matine je obeležio povratak Džona Vola, Vašington je u plej-ofu.

Rezultati:

Sakramento - Golden Stejt 96:112
Majami - Bruklin 109:110 pr.
Boston - Toronto 110:99
Njujork - Detroit 109:115
Vašington - Šarlot 107:93

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportski
Sunday, 01.04.2018
11:21

Koliko samo povreda i pehova ove godine za Warriorse da.je to nevjerovatno, svaka im cast sto su opet drugi, jedino ih ove povrede mogu sprijeciti da budu opet sampioni. A na istoku sve ekipe iz play offa pocele su da kalkulisu s kim im je bolje igrat u play offu, tako da nije iznenadjenje ni poraz Majamija ni neki drugi porazi koji ce biti do kraja regularnog dijela