Hoće li Zvezdini fudbaleri doći da podrže košarkaše?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2019.
13:54
Izvor: Sportske.net

Postojale su najave da će fudbaleri Crvene zvezde u nedelju doći da podrže košarkaše, ali izgleda da im želja neće biti ispunjena.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras igraju prvu od najmanje tri utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige.

Ekipa Milana Tomića imaće veliku podršku sa tribina, ali među okupljenima sigurno neće biti fudbaleri Crvene zvezde jer ih već sutra čeka veliki derbi sa Radničkim iz Niša.

Postojali su nagoveštaji da bi fudbaleri u nedelju mogli da dođu na drugi meč, ali se na osnovu izjave Vladana Milojevića može zaključiti da od dolaska u halu neće biti ništa.

"Mi smo uz naše košarkaše i sigurno imaju našu podršku i gledaćemo i navijaćemo za njih svim srcem, ali videćemo od obaveza", rekao je Milojević.

Fudbalere Crvene zvezde u utorak čeka prva utakmica polufinala Kupa Srbije i to je razlog što fudbaleri verovatno neće biti u prilici da dođu u "Pionir".

"Znate već da igramo u utorak, imamo zgusnuti raspored, pa ne znam da li ćemo moći da dođemo, ali svakako ćemo ih pratiti bodriti i navijati, to je sigurno", poručio je Milojević.

Prvi meč finalne serije plej-ofa ABA lige igra se večeras od 19 časova, a druga utakmica zakazana je za nedelju u istom terminu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke