Hoće li Zvezda dovoditi pojačanja? Evo šta kaže Čović!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.01.2018.
16:00
Izvor: Sportske.net

Uoči gostovanja aktuelnog šampiona Srbije u Podgorici, predsednik Crvene zvezde mt:s govorio za agenciju Mina o mogućnosti da crveno-beli angažuju još neko pojačanje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Petnaesto kolo regionalne košarkaške lige sa sobom nosi okršaj dve od tri najkvalitetnije ekipe, odnosno aktuelnog lidera na tabeli i drugoplasiranog tima.

Crvena zvezda mt:s narednog ponedeljka ide na megdan podgoričkoj Budućnosti koja je u prvom delu sezone uspela da nadigra tim Dušana Alimpijevića i da slavi u Železniku.

Uoči derbi susreta 15. kola ABA lige između Budućnosti i Zvezde za crnogorsku agenciju "Mina" govorio je predsednik srpskog šampiona Nebojša Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde mt:s objasnio je u pomenutom intervjuu kako je zamišljeno da klub funkcioniše i na čemu počiva snaga crveno-belih.

"U novu sezonu ušli smo sa novim stručnim štabom i 11 novih igrača, imali smo hrabrost koja je dala rezultate. Zbog svega toga, veoma sam zadovoljan rezultatima u oba takmičenja, Evroligi i ABA ligi. Sportsku ambiciju smo uvek imali, trudićemo se da uđemo u Top 8, ali treba biti realan", rekao je Čović i dodao:

"Crvena zvezda ima takav budžet kakav ima, onda ne treba očekivati i tražiti od nas nemoguće".

Jedno od pitanja odnosilo se na eventualna pojačanja koja bi Crvena zvezda mt:s mogla da angažuje pred nastavak sezone.

"Nismo ni ranije bežali od te prakse. Ukoliko se bude ukazala prilika za takvim potezom, da pojačamo kvalitet ekipe koja je opterećena i velikim brojem utakmica u sezoni, iskoristićemo je. Ne raspolažemo velikim finansijskim sredstvima, tako da su nam i u tom delu ograničene mogućnosti, ali uspevamo da nađemo rešenje, jer radimo vredno i puno. Pokazali smo da znamo ovaj posao", kazao je Čović.

Predsednik Crvene zvezde mt:s govorio je još o benefitima za klubove nakon promene vlasničke strukture u ABA ligi, ali i o formiranju Druge ABA lige i značaju mlađih kategorija za funkconisanje kluba koji vodi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 04.01.2018
22:10

Sedam stranaca ,malo budžet...Budućnost ima dvojicu i Gordića.Pa o čemu priče čovek?

avatar
Thursday, 04.01.2018
19:21

mozda da skoknete do Kosova ako vasi prijatelji albanci i amerikanci nisu sve vec privatizovali ? ... najavljivali ste da pravite tim za F4 u Beogradu , pa sta vi mislite ? da ste Partizan ? hahahaha samo sanjajte , secikese i skorojevici ... nista ne moze na silu ... sportske uspehe mozete samo da gledate u vitrinama KK Partizana ...

avatar
Lav
Thursday, 04.01.2018
21:32

Dobro si rekao... Samo u vitrinama... History channel...

avatar
Lav
Saturday, 06.01.2018
19:50

Verujem da bi tri takve dali za jednu iz Barija...

avatar
Friday, 05.01.2018
18:30

neko u vitrinama ima svasta , dok ovi drugi nemaju nista ...

avatar
bokibole
Thursday, 04.01.2018
22:11

mnogo pratis sta sve covke kaze,svaku rec...znam da te boli,ali vase vreme je bivse-sorry!

avatar
marecareee
Thursday, 04.01.2018
18:23

Jedan veliki gospodin

avatar
Dača
Thursday, 04.01.2018
20:31

Jedan veliki lopov.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 04.01.2018
18:20

Zvezdi treba centar. Lesor je još mlada usijana glava, Antić ne zna da igra pod obručem a zbog godine gubi daha kao i Bjelica. Tek kreće naporna sezona

avatar
bokibole
Thursday, 04.01.2018
22:23

neslazem se.Lesor je za svoje godine jako dobar igrac,jos uvek je jako mlad i perspektivan,Zvezda je sa njim ubola premiju,veruj mi!Antic nikada u karijeri i nije bio dominantan centar pod kosem,vise nesto kao centar-suter!A Milko Bjelica-za svoje godine vrh igrac!!!

avatar
RG VILI
Thursday, 04.01.2018
18:17

Radite vi puno,iza coska. Tako su vam i izbrisali dugove :)

avatar
bokibole
Thursday, 04.01.2018
22:26

zivi bili pa videli sta ce se sa partizanom desiti za godinu,dve!Pa vec vas je tuzio d.vujosevic,to je onaj u kog ste se kleli i govorili(vikali)kako je doktor,isti onaj koji je pre 10god i vise,kada partizan vodi protiv Zvezde sa 30 i vise poena vice i dernja se na igrace da grizu i jedu!E pa evo vam sad,odrace vas...do gole koze.

avatar
Jovan CFC
Thursday, 04.01.2018
23:47

Pa da su pametni u Partizanu kao sto nisu isto bi uradili i sad bi bili bar stabilizovani ako nista drugo. Ovako rupa bez dna, a kad tad ce uraditi isto sto i CZV.