Hoće li Bobi zaigrati za "Orlove" u kvalifikacijama?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Prostora za tako nešto biće na leto ali centar Los Anđeles Klipersa nije siguran da li će nastupiti za nacionalni tim.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Centar Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović spada među igrače koji zbog obaveza u NBA ligi nije u poziciji da nastupa za reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundobasket.

Prostor da Srbija nastupi u najjačem sastavu biće napravljen na leto kada će u NBA ligi na snazi biti pauza. Tada bi poziv u nacionalni tim trebalo da dobiju Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić.

Pitanje je međutim ko će od pomenute petorice biti spreman da se odazove Đorđeviću i zaigra u duelima sa Nemačkom i Gruzijom.

"Ne razmišljam o tome sada. Isključivo sam koncentrisan samo na pobede sa Klipersima", iskren je bio Boban Marjanović.

"Orlovi" su već obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija ali će utakmice sa Nemačkom i Gruzijom imati ogroman značaj jer se u drugi krug prenosi kompletan učinak iz prve faze.

Narednu utakmicu u kvalifikacionoj Grupi G Srbija će odigrati u gostima protiv Gruzije (29. jun), a zatim će 2. jula ugostiti Nemačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Wednesday, 07.03.2018
22:18

Победе у Клиперсима? БОБИ назадни пријатељу ти тамо машеш пешкирима. Не брини можда вођа спреми који минут. Он је пријатељ са свима у свету па и са некада другим човеком мајкрософта.