Hoće li bar Tepić ostati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najiskusniji prvotimci iz prethodne sezone već su napustili redove Partizana. Zato je na današnjoj prozivci prilično upadljivo bilo prisustvo Milenka Tepića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U društvu znatno mlađih saigrača iz prošle sezone, kao i nekolicine novajlija koji su u Partizan došli na probu, danas je i Milenko Tepić bio prisutan na prvom treningu u sklopu priprema crno-belih za novu sezonu.

Dvadesetosmogodišnji košarkaš, međutim, još uvek nije prelomio da li će zaista ostati u redovima crno-belih, ili će i on uskoro stopama Milosavljevića, Mačvana, Pavlovića, Milutinova, Daloa i drugih.

On je to i sam istakao u današnjem razgovoru sa novinarima.

''Nisam zvanično ostao, moj status nije rešen. Zasad sam tu da pomognem klubu da se što bolje spremi, a samim tim i ja. Videćemo šta će se desiti, Partizan je veliki klub bez obzira u kakvoj situaciji se nalazi. Ona je sada teška, i nadam se da će je prevazići'',
izjavio je Tepić, a prenose ''Novosti''.

Uz Tepića, i Andreja Milutinović je prisustvovao današnjem treningu, ali ni on gotovo sigurno neće ostati u Partizanu naredne sezone.

Situacija u klubu je, dakle, i dalje veoma teška, o tome je opširno govorio i trener Duško Vujošević, i dalje nema nagoveštaja nekog konkretnijeg rešenja, pa je još uvek veliko pitanje u kakvom stanju će naš najtrofejniji košarkaški klub dočekati start nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fk Kosovac Prokuplje
Wednesday, 19.08.2015
01:06

Realno tepic igra zbog tate(glavni u zemunu),kao I babovic u fudbalu.da im nisu ocevi ne bih lopta ni dva puta udarila na fizicko

avatar
Surovi
Thursday, 20.08.2015
03:22

Pricas kojesta, Tepic je iz Novog Sada. Babovic je uz Vulicevica najbolji igrac Partizana trenutno.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 18.08.2015
07:32

od tepica je ostalo samo ime tako da nije toliko ni bitno da li ostaje ili odlazi..mozda bi bolje bilo da ostane cisto zbog nekog iskustva i ljudskih kvaliteta i da savetuje ostale klince,samo zbog toga..

avatar
Đuka 13
Monday, 17.08.2015
23:24

Naravno da će ostati.Pa ipak se radi o instituciji.Pa ko ne bi voleo da radi sa najboljim trenerom na svetu,sa čovekom koji je izmislio ovu igru.Sa vrsnim stručnjakom poznatom po tome što je veoma blag i nežan.Ko ne bi voleo da igra pred najboljim i najvernijim navijačima na svetu,da mu pevaju pesme i kliču ime!Ko još ne bi igrao za tolike pare koje mu nudi institucija?Ko to još ne bi želeo?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 17.08.2015
21:01

Sta god da se desi i sta god da odlucis, ti ces uvek biti nas heroj Tepic!

avatar
Fk Kosovac Prokuplje
Monday, 17.08.2015
20:40

Bolje neka ode I pojaca partizan,samo prevede loptu preko centra I zavuce se u cosku.partizan sa njim u postavi igra napad sa 4 igraca

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 18.08.2015
16:48

Bez njega cete stvarno igrati sa 4 igraca ... :-)