Hjuston sprema paklen plan, stiže veliko pojačanje za napad na prsten?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.09.2018.
18:03
Izvor: Sportske.net

Golden Stejt Voriorsi bi na ovaj način dobili i više nego konkurentnog protivnika u borbi za titulu u najjačoj ligi na svetu.

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Svi znamo da su Golden Stejt Vorioris napravili bezobrazno jak tim, četvorici velikih zvezda u vidu Stefa Karija, Kevina Durenta, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina, dodat je ovog leta i bivši košarkaš Sakramenta i Nju Orleansa, jedan od najboljih centara današnjice Bugi Kazins.

Voriorsi su vezali dve titule, pa su sa novim pojačanjem istakli kandidaturu da vežu i treću, činilo se da niko ni bez Kazinsa nije mogao da im parira, a sa popularnim Bugijem postalo je jasno da će sve osim toga da osvoje novu titulu biti iznenađenje.

Ipak, Hjuston Roketsi su i minule sezone bili veoma blizu da ih u finalu Zapada pošalju kući, ali je povreda Krisa Pola uslovila da Voriorsi zaigraju u novom finalu, gde su preslišali LeBronove Kavalirse.

"Rakete" su tako rešile da im se tako nešto ne ponovi, angažovali su ovog leta i Karmela Entonija, zadržali najbitnije igrače, a izgleda da bi mogli da dobiju i još jedno ogromno pojačanje.

Naime, kako prenose mediji u SAD, Hjuston je zainteresovan za Džimija Batlera, koji je zatražio trejd od Minesota Timbervulvsa.

Dzimi Batler Jimmy Butler

Kao prvi favorit za Batlerove usluge trenutno slovi Majami, koji je spreman da se odrekne i Gorana Dragića, više o tome OVDE.

Ipak, ekipa iz Teksasa je videla svoju šansu, pa će pokušati da naprave dogovor sa "Vukovima" i Batlera priključe Hardenu, Polu i Melu Entoniju.

Tako bi zaista napravili paklen tim, koji bi definitivno mogao da ugrozi dominaciju "Ratnika" iz Ouklenda.

Ipak, pitanje je čega su spremni da se odreknu za Batlera, teško je poveravati da bi pustili Hardena ili Pola, pa čak i Klinta Kapelu, Entonija teško da bi Minesota prihvatila, pa će morati da naprave ozbiljnu matematiku, kako bi naterali Minesotu da posluje, možda je rešenje u sjajnom šuteru Eriku Gordonu.

U svakom slučaju, pogledajmo kako bi izgledao tim Roketsa sa Džimijem Batlerom, posebno ako bi se zbog bivšeg igrača Čikaga odrekli Erika Gordona.

PG: Kris Pol
SG: Džejms Harden
SF: Džimi Batler
PF: Karmelo Entoni
C: Klint Kapela


Sa Gordonom u timu bi to izgledalo još bolje, imali bi sjajnu "smol bol" petorku, koja može da pogađa iz svih pozicija, a zahvaljujući Kapeli, Batleru i Polu, bili bi i više nego dobri i na defanzivnom planu.

PG: Kris Pol
SG: Džejms Harden
SF: Erik Gordon
PF: Džimi Batler
C: Klint Kapela

Šesti igrač: Karmelo Entoni

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Friday, 28.09.2018
18:58

Ma koji Entoni bre.. jedino kao sixth man.

avatar
RIP KOBE
Friday, 28.09.2018
18:36

hjuston nema nikakve sanse sa izvede ovu razmenu jer nemaju ni sta da ponude sto minesota trazi. americki mediji samo pumpaju gluposti jer nista bolje i ne znaju!

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.09.2018
18:35

Ne moze karmelo tu nista osim da prosipa lopte, dovoljno je tu potrosaca lopti da pored njih i karmelo ima luksuz da bude petorka,

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 28.09.2018
19:59

Pričali ste i za Pola da će njemu i Hardenu trebati dve lopte pa ste se izbrukali.. Ako neko može da Mela vrati u pravi ritam i učini ga rimskim igračem onda je to D'Entoni..

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.09.2018
22:12

Brate on nikad nije bio u pravom ritmu, tamo negde posle dve ili tri sezone posle drafta kada je shvatio da je LeBron tata i da nema sile kojom ce on da bude MVP ili nesto bilo sta bitno u NBA-u on je jednostavno prestao da radi i samo ispucavao lopte za statistiku. Pol je ozbiljan igrac, Melo je klovn.

avatar
ludjak
Friday, 28.09.2018
21:35

zato i ide u reket.... bice to zanimljiva ekipica, mada nema sanse da dovedu batlera, ne vidim da je to izvodljivo....

avatar
Algebrons
Friday, 28.09.2018
18:21

Golden Stejt je promenio sedište u San Francisko, više nisu franšiza iz Ouklenda.