Hjuston se umirit' ne može, spavate li mirno "ratnici"?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 22.01.2018.
14:57
Izvor: Sportske.net

Samopouzdanje u redovima Rokitsa je dodatno naraslo posle još jednog uzetog skalpa šampionu.

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Iako su Golden Stejt Voriorsi trenutno jedini bolji tim u ligi od Hjuston Rokitsa, puleni Majka D'Entonija su demonstrirali na delu da su rešeni da preuzmu primat.

Ono što ih najviše sokoli i hrabri je to što su dva puta oborili na pleća "gospodare prstenova", u dosadašnjem toku sezone je 2-1 u pobedama za momke iz Teksasa.

Iako je bilo bojazni kako će Rokitsi izgledati sa Džejsom Hardenom i Krisom Polom zajedno, budući da se sumnjalo da će njima dvojici biti malo jedna lopta, situacija se za sada odvija gotovo savršeno.

Po malo nestvarno zvuči podatak da Hjuston nije izgubio nijednu utakmicu ove sezone kada su u ekipi bili "Bradonja", CP3 i prvi centar Klint Kapela.

Sa njima trojicom u timu, skor je 17/0.

When the Rockets are healthy, they've taken off.

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on Jan 21, 2018 at 9:03am PST



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 22.01.2018
16:04

Nije nista cudno,bradonja je verovatno najbolji igrac na svetu,CP3 je najbolji plej,ne kao Kari beksuter,vec bas plej i Kapela je vec sada odlican centar,uz sve to imaju Arizu brutalnog defanzivca i Gordona koji je najbolji igrac sa klupe,GSW je i dalje najbolja ekipa,ali Hjuston ima sa cime da im parira.

avatar
3x3
Monday, 22.01.2018
16:13

Ako je Kari bek suter kao sto kazes, onda je to i Irving, takodje i Cris Pol. Ona stara pozicija znacenja pleja je maltene izumrla. A, Pol nikako ne moze biti bolji od Karija.

avatar
3x3
Monday, 22.01.2018
17:15

Pa, covek je izjavio da je Kari bek suter. Ja onda samo kazem da ako je po njemu Kari bek suter, da je onda to isto i Pol. Ima vise asistencija i sve to, ali plej je onaj koji gradi igru, onaj kod koga je lopta, a ne igrac koji stoji sa strane i ceka sta da radi sa njom kad mu se doda (da li ulaz, sut ili pas).

avatar
MladoKolonac
Monday, 22.01.2018
16:52

Stoji da Pol nije bolji igrač od Karija, ne može da ga čuva ni u ludilu, iako oni koji gledaju statistiku a ne košarku ne prestaju da lupetaju da je strašan defanzivac zato što iseče par pasova po utakmici. On jedan na jedan ne može da uštopuje nijednog top igrača. Ali izjava da je Kris Pol bek-šuter, a ne plej je baš nepoznavanje košarke i jedna od težih provala. Čovek je plejmejker pareskelans.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 22.01.2018
16:22

To Kari ne moze da uradi

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 22.01.2018
16:22

https://youtu.be/wUDRHeIVkpw

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 22.01.2018
16:20

Mrzi me da trazim,ali Kari ima smesno mali broj asistencija,prosek kao DeAndre,dok CP3 je uvek medju najboljim asistentima. Pored toga prosle sezone Pol je ima utakmicu 20poena,20 asistencija i 0 izgubljenih,e ako to nije plej kao sto su ranije bili onda nije niko.