HIT - Alonso otkrio kako se Barsa spremala za "Delije"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.10.2017.
17:27
Izvor: Sportske.net

Strateg košarkaškog kluba Barselona Sito Alonso otkrio je kako je pred dolazak u Beograd pripremao ekipu za grmljavinu sa tribina.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nedavna anketa kapitena evroligaških ekipa pokazala je da najviše vole gostovanja u Beogradu što nikoga ne treba da čudi kada se uzme u obzir u kakvoj se atmosferi igraju utakmice.

Ranije su "Grobari" bili ti koji su pravili spektakularne atmosfere na evroligaškim utakmicama, a u poslednjih nekoliko godina "Delije" su preuzele "štafetu".

Trener Barselone Sito Alonso govorio je pred sutrašnji duel u hali "Aleksandar Nikolić" o tome kako je svoje igrače pripremao za buku koja ih očekuje sa tribina.

"Ova utakmica će predstavljati težak test za nas jer ćemo igrati u hali gde vlada odlična atmosfera. Očekujem da ćemo naići na prepreke zbog čega smo vežbali kod kuće uz zvuk navijača. Nadam se da su se igrači navikli, neće biti izgovora jer to je ono što nas čeka u Beogradu", rekao je Alonso.

Kakva atmosfera vlada u Beogradu košarkaši Barselone mogli su da osete i prošle sezone, a Ante Tomić će novajlijama moći da prenese svoje iskustvo jer od buke "Delija" nije shvatio da je intoniranje himne Evrolige završeno i da je vreme za rukovanje sa protivničkim igračima.

Barselona će u okviru drugog kola Evrolige u petak gostovati Crvenoj zvezdi mt:s koja je vezala dva poraza i uz pomoć "Delija" pokušaće da se vrati na pobednički kolosek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Friday, 20.10.2017
06:06

Plašim se da ove godine ne budemo ekipa na kojoj će drugi popravljati koš razliku. Pomozi Bože!

avatar
indija durot
Thursday, 19.10.2017
17:33

kec ko kuca.pada barsa lagano.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 19.10.2017
18:33

Nece biti bas lagano al neka se ponovi ponovi ona iz arene od prosle godine.