Hečer: "Rado ćemo 'uzeti' ovu pobedu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
23:43
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Vilijam Hečer rekao je večeras da tokom celog meča verovao da njegov tim može do pobede nad Crvenom zvezdom, kao i da su crno-beli u završnici susreta imali sreće.

Beta/ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović
Beta/ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Crvenu zvezdu sa 78:77 (15:21, 22:20, 18:21, 22:15) u devetom kolu Super lige Srbije i tako naneli crveno-belima prvi poraz u prvenstvu Srbije.

"Tokom celog meča sam verovao da možemo do pobede... Gubili smo u par navrata sa više od 10 poena, ali nismo odustali i to je pokazatelj našeg mentaliteta koji nam je isti tokom cele sezone", rekao je Hečer novinarima posle meča.

Partizan je do trijumfa došao uz zvuk sirene u 40. minutu, a junak pobede bio je Novica Veličković koji je pogodio za dva poena. To je crno-belima ujedno bila i prva prednost na utakmici.

"Oba tima su imali šansu da dođu do trijumfa. Oni su sve vreme vodili, ali mi smo želeli da ostanemo u meču, da zadržimo priključak, da im ne damo da odu na plus 15 ili 20. Znali smo da ćemo imati priliku za pobedu ukoliko ostanemo u meču... Videli ste kako se završilo. Danas smo imali sreće, pobedili smo uz zvuk sirene. Rado ćemo uzeti ovu pobedu", kazao je on.

Narednu utakmicu crno-beli igraju protiv Dinamika na Dorćolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke