Harden za tri sekunde dva puta napravio korake, sudije ostale neme

Autor: Boban Filipović
sreda 23.05.2018.
16:26
Izvor: Sportske.net

Što je mnogo, mnogo je.

Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer
Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Povezane vesti

Džejms Harden je polaganjem završio jednu kontru Roktisa koja je sevnula posle krađe Takera, ali ti poeni jednostavno nisu smeli da budu priznati.

"Brada" je već po prijemu napravio korake, napravio je dva koraka pre no što je spustio loptu u dribling, a posle tog driblinga usledio je "eurostep", samo što je umesto dozvoljena dva imao tri koraka.

Sudije se nisu oglasile.


Hjutson je jutros posle velike drame napravio brejk u 'Oracle' areni, vratio prednost domaćeg terena i poravnao na 2:2 u seriji, Golden Stejt je poražen na svom bunjištu u plej-ofu posle 18 pobeda u nizu.


Džejms Harden je sjajno otvorio utakmicu, stavio je Drajmonda Grina na poster u prvoj četvrtini, dao je 20 od prvih 34 poena Rokitsa, na poluvremenu je bio na koti 24, u nastavku je loše šutirao, ali je sa 30 poena bio najefikasniji akter utakmice.

💥💥💥 OH 💥💥💥

A post shared by NBA (@nba) on

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Thursday, 24.05.2018
13:48

Ali se i pored toga niko ne buni niti je 5 000 navijaca zapalilo stolice u dvorani, upalo u teren , sukobilo se sa navijacima protivnickog kluba i napravilo haos. Jos jedan od mnogobrojnih dokaza da je kosarka kao i svi drugi sportovi u SAD cirkus i da su Amerikanci u navijackom(a i u mnogim drugim kategorijama) smislu evoluirali u odnosu na Evropljane, a posebno u odnosu na istocni deo Evrope- oni ljudi sport vide samo kao zabavu i nista vise od toga. Sto je i sasvim prirodno- zasto bih ja koji nemam nista od toga niti mi je to vezano za profesiju, mario za to koji klub ce pobediti, ko je koga pokrao i sl.? Tamo se ne govori o sudijama, o njihovim greskama, o kradji, o guranju ovoga ili onoga, jer se to nikoga ne tice. To je samo dobra zabava i nista vise. Dok se kod nas “gine”, “umire” za klub, postoje navijacke grupe, tuku se, sukobljavaju, kao da im zivot od toga zavisi. Plemenska zajednica.

avatar
el presidente
Wednesday, 23.05.2018
23:30

Da li je u NBA uopce sucima dozvoljeno zvijezdama svirati korake James, Harden, Westbrook, u filmu koracajmo s prirodom.

avatar
bagra
Wednesday, 23.05.2018
18:25

Le bron pravi jos izrazajnije korake i ni njemu ne sviraju skoro nista.

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 23.05.2018
16:45

NBA je odavno cirkus bez prave igre. Jos malo pa ce i nogama da sutiraju loptu.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Wednesday, 23.05.2018
16:32

Najbolje bi bilo da se ras**li gsw žali na sudjenje.. Jesu očigledne greške ali u korist gsw se sviralo sve i svašta poslednjih par godina..

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 23.05.2018
22:29

Pa sami kraj sinocne utakmice je nesto sto doslovce u zivotu nisam video,Katijeva mama im to ne bi svirala.