Gurović otkrio zašto neće biti trener Crvene zvezde: ''Pa, pogledajte Željka Obradovića...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
12:37
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je izbor novog trenera Crvene zvezde uopšte sada i tema, s obzirom da Andrija Gavrilović beleži sve bolje rezultate?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ako Zvezda i u narednim mečevima nastavi kao protiv Himkija, a prva prilika je večeras protiv Cibone u Zagrebu, Andrija Gavrilović bi mogao da bude trajno rešenje za trenera aktuelnog šampiona posle odlaska Milana Tomića.

Proteklih dana se spekulisalo i o Milanu Guroviću, s obzirom da je bio u društvu Nebojše Čovića u meču protiv Himkija, ali naš proslavljeni košarkaš je ubrzo odbacio takvu mogućnost u razgovoru za ''Blic''.

''Crvena zvezda ima trenera. Andrija Gavrilović radi odličan posao. Što se mene tiče ne znam zašto se to potencira u medijima, ali ja definitivno neću biti novi trener Zvezde. Imam svoju akademiju, želim da radim sa mlađim kadrovima. Nije mi potreban stres niti bilo kakvi problemi.

Ja sam okačio patike o klin što se tiče trenerskog poziva. Završio sam trenersku karijeru koja nije loša za početnika. Sa FMP-om sam dva puta bio prvi u KLS ligi, izbacio Gudurića, Davidovca, Simanića, Dobrića, Lazarevića, to su sve moja deca.

Potom sam otišao u Vršac i posle četiri pobede dao otkaz, kada sam video koliko je prljavštine na ovom nivou, a mogu misliti kako je na višem nivou. Dovode se neki igrači koje ne želiš, a traže se rezultati'', objašnjava Gurović.

Sve ovo je i dodatno ilustrovao primerom Željka Obradovića i načinom na koji on vodi utakmice. Iako je Željko najtrofejniji trener u Evropi, stiče se utisak da Gurović ne bi voleo da je u njegovoj koži.

''Pogledajte Željka Obradovića i koliki je to stres. On kada se iznervira sav je crven i zajapuri se. Nije lako spojiti 12 igrača u jednu celinu.

Što se mene tiče sada radim samo u akademiji, volim da gledam decu kako napreduju. Imam slučaj par dečaka koji su bili u trećem timu nekog kluba, a sad su prva petorka prve ekipe, za šest meseci rada kod mene. To mi je posebno drago'', zaključio je Gurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 03.11.2019
16:18

Džaba Čiča na ruci......!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
13:43

"Potom sam otišao u Vršac i posle četiri pobede dao otkaz, kada sam video koliko je prljavštine na ovom nivou, a mogu misliti kako je na višem nivou.'', objašnjava Gurović.

avatar
babaroga
Sunday, 03.11.2019
14:27

On bi to svakako trebalo da zna. Od vas je dobio 900k a Zvezdin godisnji budzet je bio 550k. Ali mi smo miljenici oduvek, a nad vama se sprovodi aparthejd, pastorcad... Sta ovaj Ostoja izmislja da imate osmi budzet u Evropi? Verovatno ni on ne zna sta prica...

avatar
tortilja
Sunday, 03.11.2019
14:54

Voleo bih da poživiš još 500 godina, i da u tom periodu svi koji budu imali dodirnih tačaka sa Zvezdom se kite medaljama dok se ti kitiš sopstvenim suzama. Cvili do beskraja i da dosadan si lik iskreno.