Gurović ima poruku za Blažiča!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović dobro zna kako je biti na meti "Grobara" zbog čega je pred treću utakmicu 1/2 finala plej-ofa ABA lige poslao poruku Jaki Blažiču.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Subotnje veče rezervisano je za treću utakmicu polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom.

Posle dve odigrane utakmice rezultat je izjednačen a naredna dva meča igraju se pred "Grobarima". Ta okolnost posebno će biti otežavajuća po Jaku Blažiča koji je u prvom susretu udaranjem Nikole Milutinova "gurnuo prst u oko" svim navijačima Partizana.

U sličnoj poziciji u kojoj će se naći Jaka Blažič svojevremeno je bio i proslavljeni reprezentativac Milan Gurović. Sadašnji trener FMP-a izdao je Partizan što mu "Grobari" nisu oprostili pa se u finalnoj seriji 2007. godine našao na udaru pristalica kluba za koji je nastupao.

"Nije problem kada navijači vređaju igrače, ali zašto porodicu?! Imaju li ti ljudi ćerke, sestre, majke? Ovo govoirim i za 'Delije' i za 'Grobare'. Voleo bih da više nikada ne čujemo skandiranja kakva je doživeo Pavlović na drugoj utakmici, ili ja svojevremeno dok sam igrao za Zvezdu" kaže Gurović u razgovoru za "Alo".

Pomenutu finalnu seriju domaćeg košarkaškog šampionata dobio je Partizan rezultatom 3:1 a Milan Gurović je proživljavao nešto što bi za vikend moglo da sačeka i Jaku Blažiča.

"Nema sumnje da je za Jaku spreman pakleni doček. Poručio bih mu da koliko-toliko iskulira ono što dolazi sa tribina. Temperamentan je kao i ja, a to posebno iritira navijače protivničkog tima" poručuje Gurović.

Bivši košarkaš "večitih" dodao je da za vikend neće doći u "Pionir" jer nema nameru da "ide mečki na rupu". Treća utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Partizana i Zvezde igra se od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke