Gudurić: "Nije mi bilo svejedno protiv Zvezde"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.03.2018.
23:45
Izvor: Beta

Košarkaš Fenerbahče Doguša Marko Gudurić rekao je da mu večeras nije bilo svejedno protiv bivšeg kluba Crvene zvezde, ali da to nije uticalo na njegovu igru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fenerbahče je pobedio Crvenu zvezdu u hali "Aleksandar Nikolić" sa 80:63 u 28. kolu Evrolige.

"Nije mi bilo svejedno, bilo je malo čudno, ali treniram i radim, profesionalizam... Bilo je drugačije u smislu da su bila poznata lica oko terena, poznata muzika i sećanja", rekao je Gudurić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Marku Guduriću i Nikoli Kaliniću su pred utakmicu uručeni pokloni, uramljeni dresovi Zvezde i plakete.

"Meni je bilo lepo da se vratim i igram pred ovim navijačima u Pioniru. Mislim da smo dobro počeli utakmicu, ozbiljno je shvatili, dosta nas je igralo ovde i znali smo šta nas čeka", kazao je Gudurić.

Nikola Kalinić, koji je takođe igrao u Crvenoj zvezdi, rekao je da je njegova ekipa bila takmičarski motivisana i dodao da Zvezda zaslužuje podršku navijača.

"Bili smo takmičarski motivisani, kako zbog reputacije tako i zbog ugleda. Ne bih da zvučim glupo ili prepotentno ali bio je lakši posao za nas nego što smo očekivali. Mislim da je Zvezda mislima bila više u meču u Baru. Zaslužuju punu podršku, rade odličan posao", rekao je Kalinić.

Fenerbahče je trenutno drugi na tabeli sa 20 pobeda i osam poraza, dok Zvezda ima skor 11/17.

Crvena zvezda će u narednom kolu Evrolige dočekati Real Madrid, dok će Fenerbahče gostovati Himkiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke