Guduri izmaklo zvanje MVP-a uprkos rekordu karijere

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde mts Marko Gudurić zamalo je ostao bez zvanja najkorisnijeg igrača 3. kola Evrolige, premda je u sredu uveče zabeležio rekord karijere u duelu sa Barselonom.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije savladao je u sredu veče špansku Barselonu rezultatom 76:65 pred nešto više od 18.000 gledalaca u beogradskoj "KombankAreni", a Marko Gudurić je bio najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog tima.

'Srpski Harden' je ostvario rekord karijere postigavši 21 poen uz šut iz igre 9/12 čemu je dodao još 5 asistencija, 4 skoka i 2 ukradene lopte. Takav učinak doneo je Marku Guduriću 30 indeksiranih poena, dva manje od najkorisnijeg igrača trećeg kola Nanda De Koloa.

Moskovski CSKA upisao je u utorak svoj treći trijumf u Evroligi na gostovanju Anadolu Efesu, a Nando De Kolo je predvodio "Armejce" sa 26 poena (7/12 za dva, 12/13 sa penala), 6 asistencija i 4 skoka što mu je donelo 32 indeksirana poena.

Tako je francuski internacionalac poneo zvanje MVP-a trećeg kola Evrolige ispred našeg Marka Gudurića. Napomenimo još da je košarkaš Crvene zvezde mts Čarls Dženkins bio najbolji "kradljivac" u 3. kolu i sa 5 ukradenih lopti zauzeo mesto na vrhu te statističke kolone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke