''Grobari'', Vrabac vas zove!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.12.2016.
00:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Junak Partizanovog trijumfa u Poljskoj ima jednu želju koju bi navijači mogli da mu ispune već u subotu...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana oduševili su svoje pristalice sinoćnjim podvigom protiv Zelene Gore u 10. kolu FIBA Lige šampiona, a to se posebno odnosi na Adina Vrapca, koji je nemilosrdno rešetao protivnički koš, a u poslednjim sekundama postigao i pogodak koji je i odučio pobednika.

Crno-beli su ovim trijumfom značajno uvećali svoje šanse za plasman u drugu fazu ovog takmičenja, ali vremena za slavlje nema mnogo, pošto već u subotu (19:00h) u Beograd dolazi neugodna ekipa MZT-a.

Partizan i u ABA ligi za sada odlično stoji, nalazi se na drugom mestu na tabeli, ali će se sve mnogo više znati posle mečeva sa MZT-om i Cibonom.

Naravno, svi u Partizanu su svesni važnosti narednih mečeva, a sve bolji Adin Vrabac poželeo je da tribine protiv MZT-a budu ispunjene do poslednjeg mesta.

''Bilo bi nam drago da navijači u što većem broju dođu i budu uz nas. Uvek je lepše kada je puna hala ljudi koji vas 40 minuta podržavaju'', zaključio je Vrabac, a prenose ''Novosti''.

Posle onakve partije, zaslužio je da mu se ova želja i ispuni, zar ne...?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Friday, 23.12.2016
21:54

Kakav naslov. :) Gde nam je Revolta?

avatar
Thursday, 22.12.2016
10:35

Vrabac je u utorak (uvece) bio (pravi) kobac:-D

avatar
Thursday, 22.12.2016
01:33

Jeste Adin to zasluzio, ali navijaci Partizana nisu zasluzili da prolaze kroz torturu na tribinama i nisu zasluzili da klub ne stane u njihovu odbranu!