''Grobari'', vi ste na potezu, evo šta Novica sad očekuje od vas!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.02.2020.
09:48
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa nije želela da se vrati poražena iz Bolonje i dodao da su crno-beli da kraja verovali u pobedu protiv Virtusa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u Bolonji Virtus sa 84:82 i obezbedili prvo mesto u Grupi E Top 16 faze Evrokupa.

"Ovo je posebna grupa momaka. Na poluvremenu smo pričali i rekli smo da za Beograd ne idemo poraženi, da prvo poluvreme nije ono što smo mi i da to nije košarka koju mi igramo. Momci su odigrali stvarno muški, verovali smo do kraja", rekao je Veličković novinarima posle meča u Bolonji.

"Ovo je timska pobeda, verovali smo celo drugo poluvreme, poveli su i sa 15 razlike na početku drugog, ali momci su izdržali. Dobili smo na strani što nije lako"
, rekao je Veličković.

On je istakao i da još niko ne razmišlja o četvrtfinalu Evrokupa, pošto je pred njegovom ekipom važna utakmica u ABA ligi protiv Budućnosti.

"Pre utakmice sam rekao - ljudi mi se borimo za prvo mesto i to smo zaslužili. Imamo još tu jednu utakmicu kod kuće, razmišljaćemo o tome kasnije. Imamo ABA ligu koja nam je prioritet, Budućnost je ekipa koja ima isti broj pobeda i poraza kao i mi. Moramo da se odmorimo i spremimo i da igramo košarku iz drugog poluvremena protiv Virtusa, to je recept", rekao je Veličković.

Kapiten Partizana je zahvalio navijačima na podršci u Bolonji i pozvao ih da u nedelju napune Beogradsku arenu.

"Imamo jako bitnu utakmicu u ABA ligi koju moramo da dobijemo. Arena treba da se napuni.. Voleo bih da Arena bude mala za sve koji budu hteli da dođu", rekao je Veličković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke