''Grobari'' u dilemi - ''Kup je naš'', ili da počnu pripreme za novu sezonu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Posle večerašnjeg poraza, Partizan samo čudom može u plej-of ABA lige. Zato crno-beli moraju da razmišljaju o sledećim izazovima.

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/DS

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Crvene zvezde mts, koja je rutinski slavila sa 86:74, pa se najverovatnije oprostio od plasmana u plej-of, četiri kola pre kraja ligaškog dela sezone.

Zato i ne čudi što se među navijačima Partizana kao naredni prioritet ističe osvajanje Kupa Radi voja Koraća, sredinom fenruara u Nišu.

Ipak, ima i pesimističkih procena da bi već trebalo da počnu pripreme za sledeću sezonu...
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.01.2018
00:14

Tako je svejedno. To sto je mn pricao moze macku da okaci o rep, onaj ko je oterao Lukovica i Zagorca (ni on se tu nije bas proslavio), a doveo obada i salica je upravo taj covek. Onakve izjave davati o igracima koje treniras (slicno je radio i Dzikic) i ne raditi uopste na odbrani je krajnje i neshvatljivo i nedopustivo...

avatar
petar000
Tuesday, 30.01.2018
00:52

Bas tako, ova sezona je unistena pre nego je i pocela. Ovo sada je samo na naplatu doslo to sto su se u avgustu i septembru sprdali sa Partizanom ljudi iz Partizana. Generalno, ova utakmica veceras je deset puta bolje odigrana nego prvi derbi u sezoni.Ovo vec lici na nesto, i pored toga sto smo mi slabiji od Zvezde, ovo je vec nesto gledljivo. Da je ovakva prica bila od starta sezone i da se nisu dovodili Salic, Tomic, Stevanovic i Cakarevic, mi bi sigurno bili medju cetiri, i bar 50% jaci nego sad. Prica o plej ofu ne pije vodu vec dva meseca, niti je ovaj mec odlucio nesto o tome, niti je realno bilo da ekipa koja igra takvu kosarku kakvu smo igrali u tom periodu ima i promil sanse da bude medju cetiri.

avatar
Tuesday, 30.01.2018
08:58

Da ne zaboravim, ni Pota nije zadrzao, a ni sa Samardom ono nije bilo najsrecnije reseno. Jeste taj lik dalabu, ali, moralo je mudrije...

avatar
Tuesday, 30.01.2018
08:39

Znam da se decko bori, ali, ja ni Gavrilovica ne bih doveo.