"Grobari" u čudu, neki već traže Mutinu ostavku! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.10.2017.
17:49
Izvor: Sportske.net

Nakon dvadeset minuta igre u Baru stvari ne stoje dobro po ekipu Miroslava Nikolića. Neki navijači već sada pozivaju na radikalne mere.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Košarkaška sekcija JSD Partizan na dan rođendana igra utakmicu drugog kola regionalne ABA lige, ali navijači za sada nemaju razloga za zadovoljstvo.

Mornar u Baru vodi na poluvremenu protiv Partizana rezultatom 54:41, a više od prednosti protivničke ekipe navijače brine ono što izabranici Miroslava Nikolića pokazuju na terenu.

Odbrana u prvoj četvrtini gotovo da nije postojala, kapiten Novica Veličković je posle četiri minuta igre i 15 primljenih poena držao tajm-aut umesto trenera i povišenim tonom pozivao saigrače da se trgnu i pokažu više srčanosti.

Situacija je do kraja prve deonice postala još gora, Partizan je za deset minuta primio 36 poena što je šokiralo mnoge navijače koji dešavanja u "Topolici" komentarišu na društvenim mrežama.

Da stvari budu još lošije po Partizan, Najdžel Vilijams-Gos je na dva minuta pre kraja prve deonice zaradio treću ličnu grešku pa je Miroslav Nikolić morao da ga povuče na klupu.

Nešto bolju igru crno-beli su prikazali u drugom kvartalu ali su domaći uspeli da premaše cifru od 50 postignutih poena za poluvreme i da na odmor odu sa prednošću od 13 poena!

Ovakvo izdanje crno-belih u prvom poluvremenu navelo je neke navijače da već sada pozivu trenera Miroslava Nikolića na odgovornost. Utisak je ipak da su pozivi na ostavku preuranjeni jer je ovo tek treća takmičarska utakmica crno-belih pod vođstvom novog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Wednesday, 04.10.2017
18:04

Ne znam sta da kazem, prvo poluvreme je zavrseno, 14 razlike i nije nesto ali ovako bezkrvno da igraju ja ne pamtim Partizan, a pratim ga od 1980. Imam utisak da Marinkovic namerno se opustio, nekako kao da hoce da salje poruku celnicima da ga prodaju, greska ako stvarno je bilo ponude od pola miliona eura kako se pisalo onda u pm.Velickovic osim htenj i podrske nema vise udela, ili nije spreman ili definitivno ne moze vise. Andric potpuno ne zainteresovan a tek Muta izgleda da se predao pre nego sto je prvenstvo krenulo. Zelim Partizanu dobar rezultat veceras a mojo Zvezdi sve najbolje protiv Mege veceras.