''Grobari'', strpite se, Miško nagovestio odlične vesti za Partizan

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.01.2018.
18:13
Izvor: Sportske.net, b92.net

Kada će njegova saradnja sa Partizanom biti podignuta na mnogo viši nivo?

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Veliku prašinu tokom jeseni izazvao je dugo najavljivani, ali na kraju nerealizovani transfer Radeta Zagorca u Partizan.

Talentovani košarkaš je potom završio u španskom Betisu, a javnost još uvek nije dobila konkretan odgovor šta je to što je Zagorca u poslednjem trenutku odvratilo od namere da potpiše ugovor sa Partizanom.

Spekulisalo se da su tome doprinele pojedine izjave bivšeg trenera Partizana Miroslava Nikolića, a u intervjuu za B92, menadžer Miško Ražnatović je otkrio i neke detalje koji do sada nisu bili poznati.

''Partizan je ponudio 12.000 evra (mesečno), jer je to bio maksimum i Rade je to odmah prihvatio, s obzirom da novac nije imao nikakvu ulogu.

Da je ponuđeno i manje od tog iznosa, on bi takođe prihvatio. Ovo je prvi put da govorim o novčanim elementima pregovora, ali zaista bih želeo da skinem tu etiketu traženja velikog ugovora od strane igrača”, objašnjava Ražnatović.

On dalje otkriva da je u jednom trenutku zapelo oko dužine ugovora, ali da je i taj problem uspešno rešen. Međutim...

''U tom trenutku su se dogodile neke stvari, o kojima ne bih želeo da govorim, koje su prouzrokovale razočaranje kod igrača, i promenu odluke, odnosno želju da se karijera nastavi u Evropi'', ističe Ražnatović ne želeći da potpuno demistifikuje ceo slučaj.

Bilo je šta je bilo, ali navijače Partizana moglo bi da obraduje nešto drugo što je Ražnatović nagovestio kao mogući razvoj događaja već na leto. On je imao želju da to već počne sa transferom Radeta Zagorca, ali je bez obzira na pomenuti razvoj događaja optimista kada je naredni period u pitanju.

''Želeo sam da pokažem da zaista nemam ništa protiv crno-bele populacije, i da čim uspostave normalno funkcionisanje kluba, spreman sam da saradnju vratim na pređašnji nivo.

Sa dolaskom novog predsednika, zaista deluje da će se to dogoditi koliko narednog leta'',
poručio je Ražnatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 04.01.2018
10:02

Evo cu da vam objasnim,a u stvari nisam i ni sam ne znam sta sam hteo...nSa ovim covekom ne treba imati nikakva posla i treba se okrenuti igracima koji nisu pod njegovom sapom.nKada se vidi spisak igraca koji se menja na relaciji njegovog mutant kluba i drugog mutant kluba,sve ce vam biti jasno..

avatar
Igorinjo
Wednesday, 03.01.2018
10:59

Pa reci šta ili ko je blokirao transfer.