''Grobari'' sjajno dočekali Željka, evo šta kažu o utakmici!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.09.2017.
19:34
Izvor: Sportske.net

Prvak Evrope večeras igra protiv Partizana u hali ''Aleksandar Nikolić'', a Grobari su najveći pozdrav uputili legendarnom treneru Željku Obradoviću. Posle prvog poluvremena gosti vode.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Evroligaška atmosfera obeležila je početak prijateljskog meča između Partizana i Fenerbahčea, ali je ona ubrzo utihnula, pošto je već u prvoj četvrtini gost iz Istanbula demonstrirao veliku razliku u kvalitetu u odnosu na aktuelni sastav crno-belih.

Poveli su gosti sa 8:0, Đoko Šalić je prekinuo tu seriju Fenera, ali nešto kasnije već je bilo i još ubedljivijih 24:7.

Prva četvrtina je završena rezultatom 27:16 u korist Fenerbahčea, a u drugoj je Partizan pokazao nešto više i uspeo da smanji razliku na sedam poena u korist Fenera (29:36) u finišu drugog kvartala.

A posle 20 minuta igre, rezultat je 37:32, posle trojke Marka Pecarskog u poslednjoj sekundi prvog poluvremena. Naravno, navijači su odmah živnuli i očekujemo još zanimljiviju predstavu u nastavku meča.

Debi za crno-bele večeras ima novi plejmejker Miler, a zanimljivo je i da iza klupe gostiju nema zaštitne ograde, što se pamti jedino kada su crno-beli ugostili ''bratski'' PAOK.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
fenerbahce

-
-- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke