''Grobari'' razočarani Trinkijerijem, prisećaju se šta je govorio...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net

Veliki broj udaraca Partizan je istrpeo u poslednjih mesec dana, ali bilo je i težih problema iz kojih su crveno-beli uspeli da izađu. Da li će Partizan i iz svega ovoga izaći još jači?

BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV
BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV

Povezane vesti

Sve je početkom proleća ''mirisalo'' na Partizanov veliki, trofejni povratak posle nekoliko teških, kriznih godina. Posle osvojenog Superkupa ABA lige na početku sezone, usledio je i novi trijumf u Kupu Radivoja Koraća, uz vodeće pozicije i uoči plej-ofa ABA lige, kao i pred četvrtfinale Evrokupa.

A onda, šok za ceo svet, sve je stalo zbog pandemije koronavirusa, usledila je dvomesečna pauza tokom koje su se u Partizanu nadali da bi uskoro mogli da nastave tamo gde su stali.

Ali, pre oko mesec dana, usledile su veoma bolne administrativne odluke za Partizan, za jedan od klubova koji je i najviše oštećen čitavom ovom situacijom. Sezona je prekinuta, donete su odluke da nema nastavka, da šampion ABA lige ne bude proglašen i što je još teže bilo po Partizan, ni Evroliga za njih nije imala razumevanja, pa će i naredne sezone biti isti sastav učesnika kao i u prošloj sezoni.

Moraće Partizan i naredne sezone da se zadovolji Evrokupom, ali time očigledno nisu želeli da se zadovolje Kori Volden, pa ni trener Andrea Trinkijeri, koji je tokom svom mandata u Partizanu neretko isticao privrženost ovom klubu i navijačima i da mu novac nije prioritet za rad u Partizanu.

Danas je, izgleda, prelomio, odlučio je da se rastane sa crno-belima i tako razočarao navijače, koje je pre par dana na ovaj scenario i pripremio pozdravom ''za najbolje navijače'' posle odlaska u Italiju.

Naravno, usledile su danas brojne reakcije i podsećanja na neke ranije Trinkijerijeve izjave, poput onih čuvenih reči...

"Je l' ti stvarno misliš da sam ja ovde zbog para? Za Partizan ću hodati u vatri. Ovo nije normalan klub. Ovo je specijalna sredina. Ovo je čista košarka....''

Sada mu očigledno treba nešto drugo, a navijači Partizana su već počeli da licitiraju sa imenima njegovog potencijalnog naslednika na klupi crno-belih. Od Šćepanovića do Androića...
-
- - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Monday, 29.06.2020
19:17
avatar
Ljubisa Dukovski
Monday, 29.06.2020
17:38

Sada bi Željko mogao da ispadne šmeker i zameni ga!!! Napred PARTIZAN... NEMA PREDAJE

avatar
Zvonko Popara
Monday, 29.06.2020
17:37

Dule jedini moze protiv covica

avatar
Zvonko Popara
Monday, 29.06.2020
17:35

Vujosevoca za trenera, posle 13 titula za redom, jedna sezona bez titule i dule napolje, sramota

avatar
Zvonko Popara
Monday, 29.06.2020
17:33

Vujosevoc dule, 13 titula za redom, i jedna bez trofeja napolje dule, nije fer

avatar
MilošPB
Monday, 29.06.2020
17:07

Navijači Partizana su na trežnjenju. Opile ih ove degutantne priče 'talijana, koje prekopirao od Legende iz Kluža: Lekcije ljubavi (do poslednjeg centa), institucija, emocija, nije tu zbog para već... Koliko primera će im trebati da shvate šta su bajke? Čanak, Jovanović i slični se nisu bucali u grudi, a pokazali su ljubav ulaskom u priču kad niko nije hteo i opraštajući dugove. Kvalitet je druga priča, ali poanšali su se kao pravi vojnici. Kad profesionalac priča o ljubavi - 90% njih traži veći ugpvor.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
16:00

Uzeo im pare i ispalio, tako i treba sa malim klubovima koji zive od drzavnih/narodnih para, bravo trinki majstore

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 29.06.2020
15:35

Mi nismo crveno-beli.

avatar
MilošPB
Monday, 29.06.2020
16:55

I nikada nećete biti. Ma koliko se trudili.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 02.07.2020
13:00

Mi da se trudimo da budemo kao vi? Jesi li ti pri cistoj svesti?

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 30.06.2020
02:26