"Grobari" pohrlili na druženje sa tandemom S&S!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
18:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Navijači Partizana imali su u četvrtak priliku da se druže sa svojim ljubimcima koji pored klupskih boja nose isto ime.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Zajedničkom akcijom košarkaškog i fudbalskog kluba Partizan u četvrtak je organizovan događaj koji je izazvao veliko interesovanje među "Grobarima".

Redovi koji su se formirali ispred hale "Pionir" ukazivali su na to da se radi o nečemu ozbiljnom. Tandem S&S zauzeo je svoja mesta za stolom a navijači su strpljivo čekali na druženje sa majstorima fudbalske i košarkaške igre koji pored istih klupskih boja dele i ista imena.

Saša Ilić i Saša Pavlović ulepšali su u četvrtak dan mnogim navijačima među kojima je bilo i onih najmlađih, nesvesnih da su ih roditelji doveli na druženje sa dvojicom legendarnih igrača.

"Meni je veliko zadovoljstvo što sam bio ovde. Veliki broj ljudi je došao da im damo autograme i potpišemo se na majicama, dresovima i ja sam jako ponosan na to. I svaki put kada god da sam u mogućnosti odazvaću se takvim akcijama" rekao je kapiten fudbalske sekcije Saša Ilić.

Sa njim se složio i Saša Pavlović koji je izrazio zadovoljstvo što je osim sa "Grobarima" imao da se druži i sa svojim legendarnim imenjakom.

"Prvo sam ponosan što sam dobio priliku da se upoznam sa legendom fudbalskog kluba Partizan! A zatim, drago mi je što smo mi bili u prilici da se upoznamo sa navijačima, potpišemo im majice i slikamo se, i da im zahvalimo na podršci koju od njih dobijamo" kazao je Pavlović.

Akcija je sprovedena kako bi dve sportske sekcije JSD Partizan dodatno osnažile svoje odnose o čemu je govorio i Sale Ilić.

"Možda ranije nije bilo najavljivano u medijima, ali mi smo, kažem u ime FK Partizan, a znam i da je košarkaški klub to isto činio, bili česti na utakmicama bodrili jedni druge. Možda je sada takav momenat da finansijska situacija nije sjajna, pa mi kroz ovakve akcije pomažemo i fudbalskom i košarkaškom klubu" objasnio je Sale kapiten.

Kapiten fudbalera Partizana poželeo je Saši Pavloviću i ostalim izabranicima Duška Vujoševića da odbrane titulu u domaćem šampionatu i da 14. put za redom donesu trofej u Humsku.

"Mogu da osvoje titulu, verujem u ove momke. Nisu imali možda sreće u ABA ligi, ali znam da će se potruditi da osvoje naslov prvaka naše lige, jer to zaslužuju. Rade u izuzetno teškim uslovima, skuplja se ekipa, a teško je kada ekipa nije od početka zajedno, ali oni oni daju maskimum i ja se nadam da će osvojiti titulu" zaključio je Ilić.

Za kraj druženja ispred Partizan "basketball shopa" u hali "Pionir", upravo Saša Ilić i Saša Pavlović su poželeli dres ovog drugog, pa je dogovoren i novi susret kada će oni razmeniti dresove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 21.05.2015
18:33

Sledeci put pozovite i Dusana Mandica:-D

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 21.05.2015
18:31

Bas lepa slika, idemo Partizane napred, mi se ne gasimo, mi jesmo u krizi ali ima da izdrzimo i da se iscupamo :) Jer mi nismo tim, mi smo porodica :) Partizan forever :) Casovi ljubavi :)

avatar
Povratak_Doctora!
Thursday, 21.05.2015
22:47

Idi bre decko :D

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 21.05.2015
23:22

Neso nije jasno? :) Pravac Zelezik i tamo te ceka uteha :) Malo ti je bilo 17 godina, ti bi jos :)