''Grobari'', ovo je prilika koja se ne propušta - Druženje sa Sašom Pavlovićem!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2016.
14:40
Izvor: Sportske.net

Iako ljubimac ''Grobara'' gotovo redovno prati utakmice svog nekadašnjeg kluba u hali ''Aleksandar Nikolić'', ovoga puta će pristalice Partizana imati još bolju priliku za razgovor sa velikim košarkaškim asom.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

O čemu se radi?

Svi ste već u poslednjih par godina verovatno čuli za ''Sportki bazar'', humanitarnu akciju koju je pokrenuo Jovan Simić, a čijem uspehu su veliki doprinos dali i naši najpoznatiji sportisti.

Za 4. decembar zakazan je novi ''Sportski bazar'', ovoga puta biće održan u ''Mikser Hausu'', gde će svoj štand imati i KK Partizan, a ceo događaj će svojim prisustvom uveličati i Saša Pavlović, bivši as Partizana i nekadašnji NBA igrač.

Tim povodom, Jovan Simić je na Tviteru pozvao navijače Partizana na druženje sa jednim od svojih najomiljenijih košarkaša.

Inače, svi posetioci ''Sportskog bazara'' će od brojnih javnih ličnosti moći da kupe sportsku opremu, rekvizite, knjige, majice...

Sav prihod od prodaje namenjen je izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, a uz Jovana Simića, glavni organizatori su EXIT Fondacija, kao i NURDOR i Mikser House, gde će akcija biti održana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
16:19

Imali smo mogucnost da (kao slobodne igrace) dovedemo Tepica, Pavlovica, Jankovica i Dragicevica pa cak i Vardu, a mi jos uvek nijednog od njih nismo doveli. Ovo sto se sad radi, to provlacenje price u javnosti da smo mi morali u FIBA Ligu sampiona da ne bismo trpeli kao zemlja (i to bio jedini razlog) te da su nam vrata Evrolige otvorena, koje su to lazi, ne razumem ovo vise?! Moze li ovde barem jedna stvar da bude iskrena i isterana na cistac?!