''Grobari'' oduševljeni, Saša Pavlović najavljuje povratak ''crno-belog sveta''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.02.2018.
22:15
Izvor: Sportske.net, nezavisne.com

Trijumf Partizana u Kupu dodatno ga je u to uverio.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ne treeba ni podsećati koliko je Saša Pavlović prirastao za srce navijačima Partizana, a iako je prošlo već nekoliko godiona od njegovog odlaska iz redova crno-belih, po tom pitanju se ništa nije promenilo.

Od kada je okačio ''patike o klin'', Pavlović je sada veliki navijač ekipe Partizana, često ih bodri na utakmicama, a veoma su ga obradovali osvajanjem ''Žućkove levice'' u Nišu.

To je potvrdio i u opširnom intervjuu za ''Nezavisne'', ali i izrazio nadu da bi crno-beli mogli da završe sezonu osvajanjem duple krune.

"Potpuno zasluženo su slavili. Imaju kvalitet i za titulu u Superligi Srbije. Pratim ih stalno, ako ne u hali na utakmicama, onda pored TV-a svakako. Sigurno u narednim godinama mogu da se vrate i u Evroligu", izjavio je Pavlović.

Optimista je i kada je reprezentacija Srbije u pitanju.

"Sa Saletom (Aleksandrom Đorđevićem, selektorom) budućnost reprezentacije je uvek u vrhu", kaže Pavlović.

Govorio je i o svojoj NBA karijeri, čiji je vrhunac bilo finale sa San Antonijom. Smatra da je otišao u pravo vreme i s tim u vezi je uputio i jedan savet mladim igračima.

''Otišao sam na vreme. Nisam trebao ostajati u Evropi duže. Svakom mladom igraču bih isto predložio. Ako ima šansu, treba ići što pre. Za Evropu ima vremena posle NBA", smatra Pavlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 28.02.2018
20:00

citam i ne mogu da verujem. kada se vratio pavlovic partizan je bio poslednji put sampion pa su otisli zo bogi itd onda se posle toga jos jednom vratio. nikakvi ovde kompleksi ne postoje kod coveka. zdrav razum. kojih to 5 godina se spominje ovde? osvojili ste 3 titule za redom a ne 5.

avatar
Partibrejker
Wednesday, 28.02.2018
13:18

Čovek koji ,posle Duleta,izmami najvise komentara gancija.

avatar
Ponos Srbije
Tuesday, 27.02.2018
23:42

Samo da dodje pavlovic i pali se masina.. hahahahahahahahahahahahaha

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Tuesday, 27.02.2018
23:20

hahahahah nema igrao tolike godine preko a kompleks neizleciv,imaju imaju kvalitet,nisi se javljao posle dv aporaza u aba,cista i lagana?ako sad ce doci finale nase lige,neces se opet javljati do nekog sledeceg kupa za jedno 3,4 godine

avatar
Pfc_Grobar
Tuesday, 27.02.2018
23:42

Komplex, u kosarci???!!!??? Da nisi pobrkao loncice zekp peko???? Nije vam lako, boli dule vujosevic boli, kao prdt u oko.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 28.02.2018
01:03

ne,naravno,covek udari lazica znamo gde,kalinica vuce udara,psuje igrace,lazica vuce sa zemlje itd itd,naravno da je kompleks :) boli nesto sto je bilo bog zaboravio kad :)

avatar
Dača
Wednesday, 28.02.2018
00:22

Neće tvoj klub da potraje te 3, 4 godine. Čova legenda je počeo poput besnog psa da laje na sve oko sebe, priča sam sa sobom, svađa se sam sa sobom, znači da je kraj blizu. Al' dobro, možda opet bude neka fuzija da bi se obrisali dugovi.

avatar
ddr16
Wednesday, 28.02.2018
00:07

dule i partizanova dominacija su proslo vreme,vec pet godina partizana nema nigde,pavlovic kad se vratio vec je doslo zvezdino vreme. svaka cast za sve one godine i titule,ali toga vise nema. evo on spominje evroligu,pa partizanu da ponude da igraju sledece sezone oni ne bi mogli da prihvate u kolikom su haosu,a nista ne daje naznake da ce biti bolje sledece sezone...